”Army of us” & ”I do me”

Andreas Johnson – ”Army of us” 

Andreas håller samma nivå och känns lyckligare än någonsin när han får köra sin stora arenalåt. JAG är lyckligare än någonsin för Andreas skull, nu när han äntligen kommer tillbaka till samma nivå som han hade 2006 och 2007 med bidragen ”Sing for me” och ”A little bit of love”. Igår låg han tvåa i publikomröstningen efter genrepen, och räknas därmed som en av de som kommer kvalificera direkt till final. Det återstår att se om han gör det dock!

Malou Prytz – ”I do me” 

Det är inte så konstigt att Malous låt ger såna stora girlpower vibbar, när det enbart kvinnliga låtskrivare bakom låten. Det känns lite som att dessa låtskrivare har tagit Malou under sina vingar och sagt ”Oroa dig inte. Vi ska lära dig om en väldigt viktig sak: GIRLPOWER”. Malou försöker leverera energi på scen men det märks att dessa dagar tagit på Malou. Tröttheten märks och hon gjorde bättre från sig i genrepen och repetitionerna.