Same, same but different

På torsdagen hade jag hunnit mocka, rida och rasta hunden innan klockan var tio.

På fredagen hade jag stigit upp och ätit frukost innan shuttlebilen kom och hämtade mig vid hotellet klockan tio.

Det är snabba scenförändringar ibland i livet – och det är väldigt berikande när allting inte bara går i samma lunk. Det var skönt att för en gångs skull inte behöva gå upp halv sju, och sedan få äta hotellfrukost (på ett ställe som även har bacon).

Efter torsdagskvällens fartfest med inomhusfälttävlan var det mera stillsamt på fredagsförmiddagen. Det handlade om dressyr. Så stillsamt blev det ju nu inte, i alla fall inte för första startande i Lövsta Future Challenge. Lina Anderson red Hans-Yngve Göranssons Saigon och det blev lite vilda västern. Hästen tyckte allt var farligt, inte minst de utsmyckade domarpodierna, så det blev ingen riktig ordning på någonting-

Jag måste ändå säga att Lina skötte det hela väldigt bra och försökte understödja, lugna och uppmuntra hästen hela vägen.

Om ett par timmar är det clinic med Kyra Kyrklund. Den ska jag inte miussa.

Christel Behrmann
Namn: Christel Behrmann
Bor: Räng Sand
Har: Fem hästar, en hund och en katt
Yrke: Journalist
Bloggar om: Hästar och ridsport.