Det kom en kommentar,,,

Den här kommentaren kom, mitt i natten, till mitt näst senaste blogginlägg och den har rört mig djupt in i själen.

Vissa av er har kanske redan läst den, men jag vill ändå passa på och lyfta upp den och citera rakt av här:

”Vi har sorg på Backarna. och jag har sömnproblem. En av de finaste människorna och en av de mest hängivna MFF-supportarna dog i fredags, min närmaste vän. Han hette Bosse Örn, han har sett MFF sen 50 år tillbaka, och vi såg numera alla MFF:s matcher tillsammans. Bosse gjorde inget väsen av sig, förutom under matcherna, men såg till att människor omkring sig mådde bra – inte minst jag som alltid var koleriskt rasande när vi tappat poäng som mot IFK, den senaste matchen vi såg tillsammans. På fredag kommer jag och Bosse att se hans sista match tillsammans, jag köper en extra stol till Norrköpingsmatchen och den kommer jag att smycka med det finaste han visste -den t-shirt han lät trycka upp sedan han fått idolen Bosse Larssons autograf. Om jag då har några tårar kvar kommer jag att gråta och tänka på att han då sitter i sin himmelsblå himmel och snackar fotboll med Erik Persson.
Vänliga himmelsblå hälsningar
Pelle Jaensson”

Vila i frid Bosse.

Fantastiskt fin gest Pelle.

Och för mig är fredagsmatchen mot IFK Norrköping er match…

 

 

Ole Törner
Skånskans sportreporter Ole Törner bloggar om MFF:s väg mot SM-guld.
Ålder: 58
Yrke: Journalist
Bor: Malmö
Lyssnar på: Endless Boogie, Frank Turner, Blue Oyster Cult, Sade, Steppenwolf, Kanye West, Blondie, Chris Isaak, Marianne Faithfull, Bob Dylan, Isley Brothers, Black Sabbath, Amy Winehouse, Neil Young, Fleetwood Mac, Prince, Who
Läser: Modesty Blaise, John Dickson Carr, HP Lovecraft, Carl Barks.
Tittar på: Black Books, Big Bang Theory, Sherlock, Taggart, The Mentalist, Whitechapel, SNL, Ripper Street.
Håller på: MFF, Kirseberg IF, Arsenal och Brynäs.