Oavgjort för MFF:s U21-lag

Malmö FF:s U21 tog sin första poäng i årets serie genom att spela 1-1 borta mot Mjällby AIF.

MFF-tränaren Daniel Andersson var nöjd.

–  En bra insats. Mjällby är erkänt duktigt i U21-serien och hade ett meriterat lag. Det var rätt jämnt, vi hade mest boll och de ställde om, sa han och tvekade inte när jag frågade om det fanns någon att plocka fram och berömma.

– Alex Blomqvist!

Mittbackfabriken MFF fortsätter att leverera högklassiga produkter.

Jag gillade dessutom att det var Jesper Rindmo som gjorde 1-1-målet sedan Mjällby tagit ledningen på straff. Jesper har varit en pålitlig målgörare i ungdomslagen. Nu visade han att han nätar i U21-sammanhang också.

Pawel Cibicki har haft problem med en fotledsskada. Nu var han tillbaka och spelade 90 minuter – nästan. Mindre än tio minuter före slut drabbades han av en lätt stukning. Men det ska inte vara någon fara.

Daniel Andersson hälsade för resten att det var svinkallt uppe på Listerlandet.

Vår! Kom nu!!

 

Ole Törner
Skånskans sportreporter Ole Törner bloggar om MFF:s väg mot SM-guld.
Ålder: 58
Yrke: Journalist
Bor: Malmö
Lyssnar på: Endless Boogie, Frank Turner, Blue Oyster Cult, Sade, Steppenwolf, Kanye West, Blondie, Chris Isaak, Marianne Faithfull, Bob Dylan, Isley Brothers, Black Sabbath, Amy Winehouse, Neil Young, Fleetwood Mac, Prince, Who
Läser: Modesty Blaise, John Dickson Carr, HP Lovecraft, Carl Barks.
Tittar på: Black Books, Big Bang Theory, Sherlock, Taggart, The Mentalist, Whitechapel, SNL, Ripper Street.
Håller på: MFF, Kirseberg IF, Arsenal och Brynäs.