Mer Limhamnsspel för Malmö FF

Malmö FF flyttar Häcken till Limhamn, eller hur man ska uttrycka det…

Dessutom blir det ingen U21-match i morron i Kalmar.

Egentligen är det två både väntade och självklara beslut.

Köra till Kalmar är inte kul i vanliga fall. Har svårt att tänka mig en tristare bilresa. Nu tillkommer en snöstorm. Därför pratade MFF och Kalmar FF sig samman i morse och kom överens om att skjuta upp U21-matchen. Blir det inget snökaos kommer säkert många att göra sig lustiga. Det tycker jag MFF ska strunta i. Stämmer väderprognoserna är det ett självklart beslut. Stämmer de inte kan det ändå vara bra att ha fått till ett tidigt beslut och veta förutsättningarna. U21-matchen finns det gott om tid att spela senare.

När det gäller genrepet mot BK Häcken hade det givetvis varit bra att ha spelat åtminstone en match på Swedbank stadion före premiären mot Halmstads BK. Men jag köper argumentet att det är bättre att vänta och öka chanserna att få till en bra plan till HBK-matchen och senare under säsongen.

När jag pratade med Per Ågren var han inte orolig över att det inte ska gå att spela på Swedbank stadion den 1 april. Det ska inte vara några problem, som han uttryckte det.

Jag utgår från att han får rätt.

MFF kommer för övrigt att träna på Limhamns IP onsdag klockan 10.30, torsdag 10.30 och fredag 10.30.

 

 

Ole Törner
Skånskans sportreporter Ole Törner bloggar om MFF:s väg mot SM-guld.
Ålder: 58
Yrke: Journalist
Bor: Malmö
Lyssnar på: Endless Boogie, Frank Turner, Blue Oyster Cult, Sade, Steppenwolf, Kanye West, Blondie, Chris Isaak, Marianne Faithfull, Bob Dylan, Isley Brothers, Black Sabbath, Amy Winehouse, Neil Young, Fleetwood Mac, Prince, Who
Läser: Modesty Blaise, John Dickson Carr, HP Lovecraft, Carl Barks.
Tittar på: Black Books, Big Bang Theory, Sherlock, Taggart, The Mentalist, Whitechapel, SNL, Ripper Street.
Håller på: MFF, Kirseberg IF, Arsenal och Brynäs.