Mållöst och inget test i U21

0-0 blev det i premiären av U21-serien borta mot Landskrona BoIS.

Mål blev det alltså inte. Heller inte spel av Bahrudin Atajic. Han fick inget speltillstånd.

Annars skulle MFF ha testat den 19-årige MFF-fostrade Celticspelaren. Nu har man missat två möjligheter, dels talanglägret i höstas, dels matchen idag. Men man håller i alla fall kontakten, precis som man vill göra med alla gamla – och unga – spelare som är spridda över världen.

Någon annan spelare testade MFF inte. Därför var det ett rent U19-lag plus Alex Nilsson. Det var också Alex som skapade chanserna att spräcka nollan. 3-4 lägen fick han och precis som vanligt gjorde han en rejäl kämpainsats.

MFF-tränaren Patrick Winqvist summerade så här:

– Vi var rätt nöjda med andra halvlek, då vi var spelmässigt bättre. BoIS hade bästa chansen, ett stolpskott, men vi hade fler.

 

Ole Törner
Skånskans sportreporter Ole Törner bloggar om MFF:s väg mot SM-guld.
Ålder: 58
Yrke: Journalist
Bor: Malmö
Lyssnar på: Endless Boogie, Frank Turner, Blue Oyster Cult, Sade, Steppenwolf, Kanye West, Blondie, Chris Isaak, Marianne Faithfull, Bob Dylan, Isley Brothers, Black Sabbath, Amy Winehouse, Neil Young, Fleetwood Mac, Prince, Who
Läser: Modesty Blaise, John Dickson Carr, HP Lovecraft, Carl Barks.
Tittar på: Black Books, Big Bang Theory, Sherlock, Taggart, The Mentalist, Whitechapel, SNL, Ripper Street.
Håller på: MFF, Kirseberg IF, Arsenal och Brynäs.