Tack för två händelserika veckor!

Dag 14:
Eurovision har nått sitt slut och vinnaren har korats. Natten blev lång och morgonen väldigt tidig. Jag sov endast 2 timmar innan vi var tvungna att ta taxi till flygplatsen.
Lissabon shar varit en fantastisk stad att uppleva och dessa två veckor händelserika. Mina mål med resan är avklarade: jag sjöng på Eurovision-scenen, träffade fans, nya samarbeten i framtiden och upplevde så mycket det gick trots dagar med extrem trötthet och illamående.

Jag har även fått flera delegationer intresserade av artisten Mahan och förstått att de har en och annan tanke för framtiden.
Framtiden ser alltid ljus ut för mig. Jag kan inget annat se än ljus och kärlek, lycka och framgång. Jag är en positiv person, men perfektionist och sällan nöjd med ett ok resultat, men oftast tacksam oavsett hur saker och ting slutar.

Tap Portugal slarvade bort våra bagage förra gången, och med tanke på att cirka tre procent av bagagen kommer bort och aldrig lämnas tillbaka till ägaren kände jag hur risken nu ökade. Kan blixten slå på samma plats två ggr?

Efter två timmar i drömmarnas dal i flygplanet, med en nyköpt nackkudde, vaknade jag av frukostdoft och kaffeos. Törstig och groggy och needy som ett barn blev jag omhändertagen av flygvärdinnan.
Runt mig satt några av låtskrivarna till ”Fuego”, bland andra Alex Papaconstantinou, Teddy Sky, Viktor Svensson med familj och Thomas G:son och även journalisten Tobbe Ek och så Markus Larsson, tror jag att det var!
Det var i alla fall en härlig familjestämning omkring Fuegos gäng och låten låg på repeat i mitt huvud.

När vi väl landade åkte jag tåget direkt hem med mitt bagage som inte var borta, till Södermalm och där väntade min älskade man med öppna armar.
Det är inte lätt att vara borta så länge från sin älskade.
Det jag gjorde resten av kvällen var att sova, jättekul när man har längtat efter att umgås med sin man så länge.
Jag sov i princip till tisdag!

Det har varit en ära att dela mina upplevelser med er på Skånskan och jag hoppas att ni har fått en del svar på vad som sker bakom scenen på sådana här evenemang.
För min del väntar det en del annat jobb i veckan och nästa vecka är vårt bolag WiibiiMusic med och sätter upp ett första låtskrivarcamp för Eurovision/Melodifestival ihop med förlagen Starlab och engelska DWB music.
Vi hoppas på superhits och bra samarbeten. Sedan åker jag till Polen och spelar förra årets platinum- och guldlåtar, Spirit & Runaway, på SOPOT-festivalen ihop med Gromee.

Vill ni följa mig på min livsresa finns jag med namnet: Mahan Moin på Instagram, Facebook, Spotify etc och även en egen Vlog på Youtube: Days By Mahan.
Tack för nu!
Kärlek, Mahan

Mahan Moin
Mahan Moin tävlade i Melodifestivalen på Malmö Arena 2014, skrev damkronornas kampsång 2015 och skrev och framförde invigningssången till MAX IV i Lund 2016.

I år har hon varit med om att skriva Polens bidrag i Eurovision Song Contest.

Nu befinner hon sig i Lissabon och tidningens läsare får följa hennes upplevelser i den här dagboken.

Kategorier

×