Mer av Galbraith/Rowling

silkworm_coverDe senaste dagarna har jag – med stort nöje – läst om Robert Galbraiths (alias J. K. Rowling) The Cuckoo’s calling fast på svenska med titeln Gökens rop. Den här härligt klassiska deckaren är nästan lika bra på svenska och så upptäckte jag till min stora glädje att det snart kommer mer. På Galbraiths hemsida kan läsa att 18/7 kommer The Silkworm. Här får privatdeckaren Cormoran Strike och hans assistent Robin i uppdrag att hitta en försvunnen författare. Definitivt något att se fram emot!

Gunilla Wedding
Gunilla Wedding är ledamot i Svenska Deckarakademin och kulturchef och deckarrecensent på Skånska Dagbladet.

Namn: Gunilla Wedding
Ålder: 54 år
Bor: Lund
Läser just nu: The Hunting Party avLucy Foley.
Missar inte: Att läsa. Hundpromenader. Veckans brott. Nya avsnitt av tyska Netflix-serien Dark.
Ser fram emot:Snö och riktig vinter. Deckarsamtal på Akademinbokhandeln 5/12. Alltid en riktigt bra bok eller film. Julledigheten.