Apropå Highsmith

Apropå att jag med stort nöje och mellan alla måste-läsningar håller på att läsa om Patricia Highsmiths tre första Ripley-böcker i Norstedts snygga nyutgåva. Självporträttet av henne här bredvid mailade min deckarakademivän Bo Lundin till mig för att han trodde jag skulle ha nytta och nöje av det.
Det har jag. Så mycket att jag gärna (Med Bosses tillåtelse) vill dela med mig av det.
Underbart eller hur?
Bosse berättar för övrigt att han har en hel liten samling av deckarförfattares självporträtt. Gissa om jag vill se fler!
Gunilla Wedding
Gunilla Wedding är ledamot i Svenska Deckarakademin och kulturchef och deckarrecensent på Skånska Dagbladet.

Namn: Gunilla Wedding
Ålder: 54 år
Bor: Lund
Läser just nu: Kniv av Jo Nesbö.
Missar inte: Att läsa. Hundpromenader. Tyska tv-serien Babylon Berlin, Lukas Moodyssons Gösta och andra säsongen av Big Little Lies.
Ser fram emot: Alltid en riktigt bra bok eller film. Nästa semesteromgång. Att plocka blåbär och svamp.