Hej då för i år

Scenframträdandet avklara och riktigt kul. En trio böcker i present till hundvakter i olika åldrar inköpta. Och Sara Stridsbergs Kärlekens Antarktis till mig själv. Nu säger vi hej då och får se hur nästa år blir – längre, kortare eller kanske inte alls. Årets mässa har varit trevlig men kanske lite blek. Höstens turbulenta politiska situation har inte avspeglats så mycket som man kanske skulle kunna tro. Men spännande, brännande, viktiga, vackra och omvälvande böcker finns det tack och lov gott om i alla fall.

Webbadmin
Välkommen till årets bokmässblogg!
På plats på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg finns Gunilla Wedding (kulturchef Skånska Dagbladet) och Pernilla Ekdahl (kultur- och nöjesredaktör Norra Skåne) för att ta er med in i mässvimlet.

Vi kommer att bjuda på sammanfattningar av spännande programpunkter och seminarier, författarmöten, litterära händelser, skvaller och mycket, mycket annat.