Hassen Khemiri och texten

Jag har precis haft en lång och trevlig intervju med Jonas Hassen Khemiri som tillsammans med Agnes Lidbeck, Maja Lundgren och Anders Roslund gästar Bokens dag i Hässleholm 17/11. Vi pratade bland annat om att texten alltid är det viktigaste för honom. Även när han skriver en teaterpjäs så är det texten och rösterna som är hans fokus – aldrig det visuella. Mer om detta blir det i en artikel på kultursidan längre fram i höst.

Webbadmin
Välkommen till årets bokmässblogg!
På plats på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg finns Gunilla Wedding (kulturchef Skånska Dagbladet) och Pernilla Ekdahl (kultur- och nöjesredaktör Norra Skåne) för att ta er med in i mässvimlet.

Vi kommer att bjuda på sammanfattningar av spännande programpunkter och seminarier, författarmöten, litterära händelser, skvaller och mycket, mycket annat.