Familj på olika sätt

Mördarens mamma av Ida Jessen och Förlåten av Agnes Lidbeck är två olika romaner som ändå handlar om familjen. I ett gemensamt seminarium lett av förläggaren Håkan Bravinger får vi i publiken bland annat veta att Lidbecks förra bok Finna sig och nya Förlåten är delar av en triptyk där tredje delen kommer till våren och ger en pappas perspektiv. Jessen säger också att det stora temat för hennes författande är moderskapet och att hon vill ge det en större rymd här än vad hon ser i böcker annars.

Agnes Lidbeck kommer också till Bokens dag i Hässleholm 17/11.

Webbadmin
Välkommen till årets bokmässblogg!
På plats på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg finns Gunilla Wedding (kulturchef Skånska Dagbladet) och Pernilla Ekdahl (kultur- och nöjesredaktör Norra Skåne) för att ta er med in i mässvimlet.

Vi kommer att bjuda på sammanfattningar av spännande programpunkter och seminarier, författarmöten, litterära händelser, skvaller och mycket, mycket annat.