Tjockt sällskap på vägen

Förra året stannade jag hemma och i år blir det bara ett kort besök på Bokmässan i Göteborg. Lördag till söndag får räcka. På programmet står en intervju med Jonas Hassen Khemiri (inför Bokens dag i Hässleholm 17/11), ett framträdande med Deckarakademin på Crimetime och sedan bara gå runt och uppleva och lyssna. Och på vägen upp har jag rejält tjockt sällskap av Hanne Vibeke Holsts nya roman Som pesten som är över 800 sidor. Räcker nog till Göteborg – och hem igen.

Webbadmin
Välkommen till årets bokmässblogg!
På plats på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg finns Gunilla Wedding (kulturchef Skånska Dagbladet) och Pernilla Ekdahl (kultur- och nöjesredaktör Norra Skåne) för att ta er med in i mässvimlet.

Vi kommer att bjuda på sammanfattningar av spännande programpunkter och seminarier, författarmöten, litterära händelser, skvaller och mycket, mycket annat.