Svar om Alfonsappen

Jag har fått svar från Hyper Games, ett norskt företag som utvecklat Alfonsappen, och delar detta med er:

Hei Eva!

Takk for dine tilbakemeldinger – vi er veldig klar over at det er dumt at ikke begge versjoner av appen er ute, og jobber veldig hardt for å få alt ferdig. Vi har blitt noen uker forsinket, men siden filmen hadde premiere i Sverige og Norge de siste ukene ville vi veldig gjerne ha gratisversjonen ute da.
Fullversjonen av spillet sendes til Apple denne uken, og da venter vi bare på at Apple skal godkjenne den – som kan ta rundt en uke. Den kommer til å koste 45 SEK. Jeg håper din 4-åring ikke er alt for skuffet, og at han vil prøve resten når det kommer!
Are Sundnes
Creative Director
Eva Emmelin
Eva Emmelin skriver regelbundet om barnlitteratur på tidningens kultursida. Hon jobbar som pressekreterare på IM.

Den som snabbt vill få tips på bra böcker kan hitta alla inlägg i kategorin "Lilla bokhyllan rekommenderar" här.

Här hittar du listan över barnböcker med etnisk mångfald.

Ålder: 37 år
Bor: Malmö
Familj: Make samt två barn, födda 2009 och 2011.