Nu är det skräck

Den här artikeln gör mig livrädd. Det är ju inga nyheter egentligen men varje påminnelse ger lite mer ångest. Försöker att mota bort ångesten och istället ta chansen och göra aktiva val när jag handlar (det första bör för övrigt vara: behöver jag verkligen handla detta).

Den här boken tänker jag låna på biblioteket:

Nu när det är på väg att bli sommar (säger jag det tillräckligt högt kanske det blir sant) finns här lite nyttiga råd och tankar kring solskydd.

Eva Emmelin
Eva Emmelin skriver regelbundet om barnlitteratur på tidningens kultursida. Hon jobbar som pressekreterare på IM.

Den som snabbt vill få tips på bra böcker kan hitta alla inlägg i kategorin "Lilla bokhyllan rekommenderar" här.

Här hittar du listan över barnböcker med etnisk mångfald.

Ålder: 37 år
Bor: Malmö
Familj: Make samt två barn, födda 2009 och 2011.