Vem är den där admin?

Igår var ingen bra dag. Det var många små grejer som var fel (och alltihopa var egentligen lyxproblem, men ändå) och jag var konstant fem steg bakom mig själv. Bland annat bloggade jag visst när jag var inloggad som admin för våra bloggar istället för som ”mig själv”. Därav signaturen ”admin” på en del av gårdagens inlägg (har dock ändrat det nu).

Man kan ju hoppas att denna dag blir bättre än gårdagen. Jag är ännu skeptisk till det.

Eva Emmelin
Eva Emmelin skriver regelbundet om barnlitteratur på tidningens kultursida. Hon jobbar som pressekreterare på IM.

Den som snabbt vill få tips på bra böcker kan hitta alla inlägg i kategorin "Lilla bokhyllan rekommenderar" här.

Här hittar du listan över barnböcker med etnisk mångfald.

Ålder: 37 år
Bor: Malmö
Familj: Make samt två barn, födda 2009 och 2011.