Annons

Annons

Annons

"Hair"-stjärnan död i mc-olycka

"Hair"-skådespelaren Treat Williams har omkommit i en trafikolycka. Han fördes efter olyckan till sjukhus men hans liv gick inte att rädda.

"I Got Life" sjöng Treat Williams medan han dansade på bordet i filmen "Hair" från 1979.

Annons

Den amerikanske skådespelaren Treat Williams, känd bland annat för sin roll som den skönsjungande hippien George Berger i Milos Formans filmatisering av musikalen "Hair", har omkommit i en trafikolycka. Det bekräftar Williams agent för CNN.

Annons

Treat Williams ska ha omkommit när han körde motorcykel och krockade med en bil i Vermont i USA på måndagskvällen lokal tid. Williams flögs efter olyckan till sjukhus med helikopter men hans liv gick inte att rädda. Han blev 71 år.

Annons

Treat Williams omkom i en mc-olycka. Arkivbild.

Filmen "Hair" (1979) blev hans stora genombrott men redan innan dess var Treat Williams en firad musikalstjärna på Broadway, inte minst känd för att i närmare ett decennium ha spelat rollen som tuffingen Danny Zuko i scenversionen av "Grease".

Efter succén med "Hair" spelade han i såväl filmer som tv-serier, men den lysande karriär som många förutspåddes uteblev. I början av 2000-talet gjorde Treat Williams dock något av en comeback som huvudrollsinnehavare i den prisade tv-serien "Everwood", där han spelade mot då unga och okända skådespelare som Chris Pratt.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan