Annons

Annons

Annons

Fotboll

Skånska Dagbladet sänder lokal fotboll i fyra år till

Fotbollsfesten går vidare på Skånskan.se!

Tack vare ett nytt avtal med Svenska Fotbollförbundet kommer Skånskan att sända lokal fotboll i fyra säsonger framåt.

– Det värmer extra hos mig personligen som älskar lokalfotboll och lokaljournalistik, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

Text

Skånska Dagbladet kommer kunna visa matcher med Eslövs BK under den kommande säsongen.

Bild: Artur Bliding

Annons

Förra säsongen kunde du som prenumerant på Skånska Dagbladet följa den lokala fotbollen genom ett stort antal livesända matcher på sajten.

Nu förlängs fotbollsfesten med fyra år till.

Genom ett nytt avtal mellan Svenska Fotbollförbundet och fyra lokalmediakoncerner kommer tusentals matcher från division 1 damer samt division 2 och 3 herrar att livesändas under åren 2023-2026.

Annons

– Genom detta samarbete når fotbollen ut över stora delar av landet och vi får en exponering som är väldigt viktig för våra föreningar från norr till söder, säger Håkan Sjöstrand, generalsekreterare på Svenska Fotbollförbundet i ett pressmeddelande.

Annons

Mattias Wallström är livesportansvarig på Bonnier News, som äger Skånska Dagbladet. Han säger så här om det nya avtalet:

– Vi vill vara nära vår publik och de här matcherna går rakt in i det lokala hjärtat, det värmer extra hos mig personligen som älskar lokalfotboll och lokaljournalistik.

Exakt vilka matcher som kommer sändas på skd.se under säsongen presenteras vid ett senare tillfälle. För att se sändningarna måste du vara prenumerant på Skånska Dagbladet.

Fakta

Så ser du fotbollssändningarna

För att se sändningarna på skd.se måste du vara prenumerant på Skånska Dagbladet. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på skd.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på skd.se och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan