Annons

Annons

Annons

Staffanstorp

Flicka sparkade polis mellan benen

När polisen skulle omhänderta en flicka i 18-årsåldern sparkade hon en polisman mellan benen. Nu åtalas hon för våld mot tjänsteman.

Text

Det var den i oktober förra året som en polispatrull skulle omhänderta flickan i Staffanstorp. Detta eftersom hon avvikit från sitt LVU-hem. Flickan skulle forslas till polisstationen i Lund i avvaktan på att personal från hemmet skulle komma och hämta henne.

Flickan var mycket upprörd och mötte patrullen med en "tråkig attityd". Det kräver också en stor insats att få in flickan i bilen. Väl där börjar flickan att sparka mot patrullen. En av sparkarna träffar en manlig polis lite olyckligt mellan benen.

Annons

Annons

Flickan fortsatte sedan att bråka och göra motstånd både fysiskt och verbalt. När hon ombads att tömma sin jackfickor gick hon åter till attack och sparkade på patrullen tills de fick ner henne på marken och satte på handfängsel, något som trots allt inte hindra henne från att fortsätta sparka.

I jackan visade det sig att hon hade narkotikaklassade tabletter. Så förutom våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd åtalas flickan även för ringa narkotikabrott.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan