Annons

Annons

Annons

Podden: Rika kvinnan & jag

Nytt år – gör en kick off med dig själv, eller med nära och kära

Hur gick det för Elisabeth Svensson på hennes kick off i år? Vilka blir hennes och dina fokusområden inför nästa år? Nytt år är en bra möjlighet att gå igenom livshjulet och studera de tårtbitar du vill utveckla inför nästa år, privatekonomin, familjerelationerna eller hälsan kanske.

Text

Under mångmiljonären Elisabeth Svenssons kick off skulle hon och sambon ta in på SPA – men det blev inte så. Lyssna på femte poddavsnittet för att höra vad som hände. I åtta års tid har Elisabeth Svensson gjort kick offer inför kommande år. Det handlar inte om att åka till skogs och göra sammarbetsövningar med jobbet, utan att se över sitt livshjul, alla tårtbitar som utgör ditt eget liv. Vilka fungerar bra? Vilka behöver utvecklas? Vilket fokus ska 2023 få?

Annons

Annons

Uppnått flera olika mål

Med hjälp av den här metoden har hon och sambon till exempel beslutat att köpa ett hus, ett hus som de har finansierat på ett finurligt sätt – så att det är gratis för dem att bo där. Lyssna hur de gjorde sitt upplägg och inspireras att sätta dina egna mål inför 2023.

Och så avslöjar vi Elisabeths långsiktiga framtidsvision.

Inbäddat innehåll

Elisabeth Svensson och Catharina Nilsson skålar in 2023 på terassen på Rådmansgatan 16 i Malmö.

Bild: Sebastian Claesson

Catharina Nilsson och Elisabeth Svensson skålar in det nya året, 2023, på terassen vid Triangeln i Malmö.

Bild: Sebastian Claesson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan