Annons

Annons

Annons

Lokal debatt Eslöv

Insändare
Proppen ur - men annat byggande i Marieholm stoppas

Skånskan skriver det ska byggas bostadsrätter i Marieholm, Det är mycket positivt för Marieholms utveckling, och bygget ser fantastiskt fint ut.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Så här är det tänkt att de 12 bostadsrätterna vid Storgatan i Marieholm ska se ut.

Annons

BoKlok, är det som ska bygga det på kommunens mark som kostar 4 miljoner att köpa, men BoKlok får köpa det för två miljoner, det är nog inte många företag som får den möjligheten att köpa tomter till halva priset till vad kommunen begär.

Sedan kan man läsa att det går trögt med byggandet trots pågatågen kom för sex år sedan, det kan inte vara svårt att förstå när inte kommunen har brytt sig att fixa tomter så det går att bygga, till och med industritomter har man inte brytt sig om att fixa fast det finns mycket kommunal mark, det var ett företag som ville bygga en miljöbiltvätt här, men det gick inte för det finns inga tomter.

Annons

Annons

Sedan när man läser Johan Anderssons uttalande, där han säger det är positivt att man bygger i Marieholm, det känns som han vänder kappan efter vinden.

Här finns det två företag som äger tomter i centrum, vid sidan om järnvägsstationen, det är Mjöbäcksvillan och Superma AB. Det skulle bli lägenheter till ungdom och studentboende, marklägenheter med uteplats, även handikappanpassat och en lokal till en vårdcentral, det finns dom som var intresserad att öppna en filial här.

Denna fantastiska utvecklingen och servicen för Marieholm stoppar politikerna med Johan Andersson i spetsen.

Christer Nilsson

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan