Annons

Annons

Annons

Nobelpriset

Nobelkocken avslöjar: 3D-skrivare och alger

Konditorn Annie Hesselstad och kocken Jimmi Eriksson ska laga maten till årets Nobelbankett. Vid en pressträff avslöjar båda varsin ingrediens.

Kocken avslöjar också att delar av menyn ska formas av 3D-skrivare.

Text

Annie Hesselstad och Jimmi Eriksson samarbetar för att få till en enhetlig meny.

Annons

Jimmi Eriksson blev utsedd till Årets kock 2016 och har tidigare bland annat jobbat som kock på Nobelbanketten. Annie Hesselstad är chefskonditor på konstmuséet Artipelag i Stockholms skärgård.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på skd.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan