Annons

Annons

Annons

Lokal debatt Eslöv

Insändare
Fimpa alla politiker som inte visar intresse för sitt uppdrag

Förslag: Fimpa 24 politiker, ett sätt att spara pengar 200 000 kronor om året, säger kommunalrådet Johan Andersson, han har säkert rätt, tror säkert man skulle kunna fimpa det dubbla, för det finns för många politiker idag, som inte visar något intresse för de nämnder som de sitter i, mer än vara med på möten och få sitt arvode.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändarskribenten tycker att fler politiker borde engagera sig för Marieholm och andra mindre orter, eller lämna sina uppdrag.

Bild: Arkivbild

Annons

Det är viktigt att vi har kvar dom politiker som engagerar sig, till exempel som Atlas i Harlösa.

I Marieholm bor många politiker, man kan undra hur aktiva dom är, det är inget som syns eller hörs.

En politiker som bor här är vice ordförande i miljö och samhällsbyggnadsnämnden, denna politiker tycker man skulle visa lite intresse för byn när det gäller miljön, bebyggelse, industritomter, säkra cykelvägar till skolan, idrottshallen och till badet mm.

Annons

Annons

Men tyvärr visas det inte det minsta intresse. Sådana politiker vore bra att fimpa, det är viktigt att vi har politiker som engagerar sig i sina nämnder dom sitter i.

Sedan kan man ifrågasätta, varför ska det var två kommunalråd som ska avlönas, när det finns ett kommunalråd som styr och bestämmer, då hade det sparas många pengar om åren.

Som det är idag är det som en dragbil med släp, dragbilen bestämmer var man kör, släpen följer bara med.

Christer Nilsson

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan