Annons

Annons

Annons

Julmarknader 2022

Vinterfest i Folkets park

På söndag öppnar Folkets park upp för årets upplaga av Vinterdröm.

Text

Så här såg det ut när man i februari packade ihop Vinterdröm. Nu på söndag öppnar den igen.

Bild: Stefan Persson

AnnonsInvigningen startar klockan 15.00 på söndag i närvaro av Andreas Schönström, ordförande i Malmö stads tekniska nämnd.

Malmö stad lovar en glittrig och fartfylld fest för alla åldrar med tal och underhållning. Operasångerskan Helena Magnusson bjuder på sång och Malmö konståkningsklubb finns på plats för en uppvisning på isen som ackompanjeras av gospeltrion Asynjor.

Eftermiddagens konferencier är Gustav Svanborg-Edén och förhoppningsvis blir det en returmatchen i hockey mellan Andreas Schönström och Folkets Puck.

– Vi är så glada att efter ett fullspäckat år avsluta det på bästa sätt! Folkets park ska vara en levande park och aktiv mötesplats året runt. Förra vintern fick vi ett kvitto på att det faktiskt är så när vi lånade ut i snitt 1000 par skridskor per dag, säger Finn Hallgren, projektledare för Vinterdröm, i ett pressmeddelande.

Klockan 16 öppnas isen för allmänheten och invigningen avslutas med skridskodiscoåkning till musik från dj Mademoiselle Carousel fram till kl. 20. Som Skånska Dagbladet kunnat berätta tidigare så kommer man i år bara ha en av två isbanor öppen för att spara på elkostnaderna. Det är bara den stora isbanan som kommer tillbaka.

0 kren månad

Skånska Dagbladet Digital 1 mån

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på skd.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan