Annons

Annons

Annons

Annons

Skurup

Pandemi och småbarn ledde till nytänk för Hörte Brygga

Knappt något svinn och en fjärdedel så många anställda som tidigare. Pandemi och småbarn fick ägarna till Hörte Brygga att tänka om. Många gäster tar nu Skånetrafiken för långlunch med vinpaket.

Text: 

Emma Andersson Sjöstrand och Martin Sjöstrand ville ha ett hållbart liv och ett hållbart kök.

Bild: Pressfoto

Annons

I åtta-nio år har kocken Martin Sjöstrand och sommeliern Anna Andersson Sjöstrand drivit Hörte Brygga. De hade öppet sju dagar i veckan och ingen bordsbokning.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 119 kr/månad.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan