Annons

Annons

Annons

Annons

Höör

Hyllar Peps Persson på Hallabaloo i Höör

De älskar att spela Peps Perssons låtar. Helst så nära originalen som möjligt och med mycket blås. På lördag spelar Huggis & Balthazaar på Skånefestivalen Hallabaloo på Höörs gästis. Senare i sommar väntar Torsjö live och Äskebergafestivalen.

Huggis och Balthazaar. Från vänster till höger: Huggis (sång, munspel, percussion), Carl Magnus Halen (trombon), Kent Persson (percussion, kör), Marcus Elm (bas, kör), Anders Malmberg (saxofon, tvärflöjt), Fredrik "Hebbe" Hellberg (klaviatur), Olof Tufvesson (klaviatur), Björn Roos (trummor, kör) och Göran Sjöberg (gitarr). Foto: Lars Svendsen

Annons

– Vi spelar Peps med bredd från förr och framåt och från olika musikgenrer. Vi är också många på scen och fokuserar gärna på den del av hans musik som behöver alla våra instrument för att låta så likt som möjligt. Vi gör till exempel ”Upp eller ner” precis efter originalet. Och ”Sicket elände”, berättar Jörgen Huckfeldt som har artistnamnet "Huggis", är eldsjälen bakom bandet Balthazaar och Peps Persson-hyllningarna och också 1999 medverkade med en Peps-imitation av ”Oh boy” i Tv4:as talangtävling ”Sikta mot stjärnorna”.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 119 kr/månad.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan