Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hon är första deltagaren i ”Let's dance”

Hon är känd för sitt ekologiska jordbrukande. Men nu ger sig Marie Mandelmann in i en mer glamorös värld, som deltagare i "Let's dance".

– Jag älskar äventyr, det är klart att jag ska göra det här, säger hon om beslutet.

Marie Mandelmann är en av dem som ska dansa i årets "Let's dance". Arkivbild.

Annons

Hemma har hon fullt upp med sådd, beskärningar av äppelträd och nyligen fick de också en kalv på Mandelmanns gård. Men Marie Mandelmann har bestämt sig för att lämna livet på landet för en kort period, och ge sig in i ett annat tv-äventyr.

– Det passade bra i tiden nu och först tänkte jag nej, men sedan när jag tänkte efter tänkte jag "vilken lyx att ha egen danslärare, lära sig dansa och få semester".

Annons

Annons

Hennes danserfarenhet begränsar sig till lektioner i "barnrörelsebalett" som sexåring. Hon älskar musik och tar gärna ett par danssteg hemma, men än så länge har hon inte hunnit tänka på vilken dans som känns mest spännande att lära sig. Däremot har hon börjat öva lite försiktigt.

– Jag försöker bara lära mig att gå i högklackat, hitta balansen och försöka memorera lite steg. Jag behöver lite tid på mig, säger hon.

Samtidigt som "Let's dance" spelas in pågår också inspelningen av en ny säsong av "Mandelmanns gård". Än så länge vet hon inte riktigt hur de ska lösa krocken, kanske genom att skildra hur Gustav går ensam på gården. På sätt och vis tycker hon att det känns märkligt att delta i ett helt eget tv-äventyr, utan maken.

– Men det är också lite roligt. När vi ringer varandra på kvällarna nu har vi helt andra saker att prata om, säger hon.

Helst vill Marie Mandelmann vara kvar ända till finalen – framför allt för att få lära sig alla danser.

– Men jag behöver inte vinna.

Premiäravsnittet av "Let's dance" sänds den 19 mars i TV4.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy