Sport

Ahmedhodzic: "Vi tappar huvudet lite"

Malmö FF-försvararen Anel Ahmedhodzic i kamp med Juventus Paulo Dybala när MFF föll med 0–3 hemma i Champions League-premiären.
Foto: Andreas Hillergren/TT
Sport
Sport Mardrömsminuter släckte Malmö FF:s hopp om att välta storklubben Juventus.
– Vi tappar huvudet lite och tappar fokus, säger försvararen Anel Ahmedhodzic efter 0–3-förlusten i Champions League.

Ute i Europa straffas man omgående vid misstag – det fick Malmö FF erfara hemma mot Juventus i Champions League-premiären.

– Jag tycker att vi gör det bra till det att de gör 1–0. Sedan känns det som att vi tappar huvudet lite och tappar fokus, säger MFF-backen Anel Ahmedhodzic.

Tunga slutminuter

Vid 0–1-målet i den 23:e minuten tappade MFF markeringen på målskytten Alex Sandro – trots gott om folk i straffområdet.

Sedan kom mardrömsminuterna i slutet av den första halvleken. Först rev Lasse Nielsen ner Juventusanfallaren Álvaro Morata i straffområdet och på den efterföljande straffen satte Paulo Dybala 2–0.

Knappt en minut senare – på tilläggstid – rann Morata igenom och lobbade in 3–0 över en chanslös Ismael Diawara i MFF-målet.

– Släpper man fokus på en spelare som Morata, som alltid ligger på gränsen till offside, riskerar man att ge honom frilägen, säger Ahmedhodzic och fortsätter:

– Det är en farlig spelare, och det är många sådana spelare i Europa.

Precis som i allsvenskan och det tidigare kvalspelet till Champions League ställde MFF upp i en 3–5–2-uppställning och Juventus överbelastade Malmös kanter hårt.

– Vi ska försöka spela på vårt sätt. Om vi ska ta poäng i Champions League-gruppspelet ska vi göra det på vårt sätt. Förlora på vårt sätt och vinna på vårt sätt, säger Malmös lagkapten Anders Christiansen om valet av taktik.

Jämfört med allsvenskan har dock MFF klart mycket mindre bollinnehav i Champions League-matcherna.

– Vi har inte lika mycket boll som i allsvenskan, men vi spelar efter de principer vi tränar efter varje dag. Det ska vi fortsätta göra i de fem sista (gruppspelsmatcherna) också, säger Christiansen.

"En läropeng"

Under de inledande 20 minuterna stod dock Malmö upp bra.

– Vi ska försöka göra det i längre perioder och i 90 minuter också. Det är en läropeng. Det är en ny nivå, säger Christiansen.

När väl Juventus fick sina chanser straffades MFF omedelbart.

– Det är klassiskt italienskt. Man tycker att det går långsamt, men plötsligt så exploderar de. Det är det som är skillnaden, säger Christiansen och fortsätter:

– Vi gör vad vi kan för att få någon poäng med oss, men i dag var det inte tillräckligt. Ska vi ha poäng måste alla elva prestera på topp.

Närmast väntar ett toppmöte i allsvenskan för MFF, som är tabellfyra med sina 34 poäng. På lördag kommer serieledaren Djurgården (37 poäng) till Malmö.

Nästa match i Champions League är borta mot ryska Zenit S:t Petersburg den 29 september. Även Zenit står på noll poäng i grupp H efter 0–1 borta mot Chelsea i premiären.

Daniel Kihlström/TT

Sport

Svårt läge för publikfavoriten

Campo Bahia startar igen hemma på Jägersro - men kan få svårt att vinna den här gången.
Foto: kanal75
Sport
trav Publikfavoriten Campo Bahia kommer till start när Jägersro kör en V86-omgång tillsammans med Solvalla på onsdagen. Men det är en favorit i fara.

Det blev galopp och en blygsam femteplats för Campo Bahia i sin återkomst förra veckan och när det nu är dags för start igen sker det från bakspår på opassande kort distans och Conrad Lugauer ligger lågt i förhandsintervjuerna - det handlar i första hand om att få hästen i form igen och det kan mycket väl vara så att stallets andra häst Night Brodde vinner V86-5 i stället.

Det bjuds på riktigt fina lopp överlag. På Jägersro avgörs bland annat Breeders Course-finalen för tvååringar men internationella gästspel och till exempel dyker Jean-Pierre Dubois upp.

För att fira att publikrestriktionerna släppts bjuder Jägersro på såväl entrépriset som tårta och bubbel.

Spikarna hittar vi en på vardera banan. Men det är en svår omgång, så det blir två chansspikar.

Första start 18.27.

V5 lopp 3-7.

V86 lopp 6-9 Jägersro, lopp 7-10 Solvalla.

Lopp 1: 7 Emperor Godiva - 9 Aristoteles Face - 5 Days Go By outs. 6 Forever My Queen

Lopp 2: 7 Michelot - 2 Invisible Sun - 8 Grappa Boy outs. 10 Celine

Lopp 3: 5 Nugget Zon - 4 Only Angelica OC - 1 Jocashi outs. 3 Only Cash OC

Lopp 4: 4 Kilmister Boko - 7 Hellacopters - 5 Oliver P Hill outs. 6 Diesel DK

Lopp 5: 3 Zola Love - 7 Beware Kronos - 1 Bravo Tessla outs. 4 Nashy Håleryd

Lopp 6: 3 Zanardi Grif - 9 Velten Red Red Red - 4 Riley SW outs. 6 Henri Sisu

Lopp 7: 4 Hepburn - 3 Gio Cash - 2 Urban Africa outs. 1 Jazzy Dancer

Lopp 8: 3 Night Brodde - 8 Zarenne Fas - 9 Campo Bahia outs. 4 Wild Love

Lopp 9: 6 Valour Kronos - 3 Unico Broline - 2 Ornello outs. 7 Hat Trick

Lopp 10: 8 Camelot As - 5 Global Comission - 7 Cash Heavy outs. 9 Hawker Typhoon

Tipsen Solvallas V86-lopp:

Solvalla lopp 7: 5 Sashay Kemp - 3 Keely Qeen ER - 4 Viveur Bi outs. 1 Break Through

Solvalla lopp 8: 7 Fröken Fräken - 12 Kawana - 6 Bottnas Felicia outs. 5 OM Gemma Struken: 9 The Fastlove

Solvalla lopp 9: 5 Blu Di Prussia - 6 Qvanting Indika - 2 Holy Ground outs. 7 Listas Marion

Solvalla lopp 10: 3 Imhatra Am - 8 Breeze - 1 Aranka Fave outs. 4 Black Magic Eyes

V5-förslaget, Jägersro, 360 rader

Avd 1: 2 Invisible Sun, 7 Michelot, 8 Grappa Boy, 9 Eagle Rock, 10 Celine (6-3)

Avd 2: 5 Nugget Zon (4-1)

Avd 3: 4 Kilmister Boko, 5 Oliver P Hill, 6 Diesel DK, 7 Hellacopters (2-1)

Avd 4: 3 Zola Love, 4 Nashy Håleryd, 7 Beware Kronos (1-8)

Avd 5: 1 Coijito, 3 Zanardi Grif, 4 Riley SW, 6 Henri Sisu, 8 Joker of Steel, 9 Velten Red Red Red (7-5)

V86-förslaget, 1920 rader/480 kronor

Avd 1: 1 Coijito, 3 Zanardi Grif, 4 Riley SW, 6 Henri Sisu, 8 Joker of Steel, 9 Velten Red Red Red (7-5)

Avd 2: 1 Break Through, 3 Keely Qeen ER, 4 Viveur Bi, 5 Sashay Kemp (11-10)

Avd 3: 4 Hepburn (3-2)

Avd 4: 7 Fröken Fräken, 12 Kawana (6-5)

Avd 5: 3 Night Brodde, 4 Wild Love, 8 Zarenne Fas, 9 Campo Bahia (6-2)

Avd 6: 5 Blu Di Prussia ((6-2)

Avd 7: 3 Unico Broline, 6 Valour Kronos (7-2)

Avd 8: 1 Aranka Face, 3 Imhatra Am, 4 Black Magic Eyes, 7 Cintra, 8 Breeze (6-9)

Sport

Klubbchef byter handboll mot padel

Patrik Bengtsson slutar vid årsskiftet tjänsten som klubbchef i Lugi.
Foto: Lugi HF
Sport
HANDBOLL Patrik Bengtsson tackar för sig som klubbchef i Lugi. Han lämnar ett handbollsuppdrag för att ta sig an en ny utmaning i en annan sport, padel.

– Det har varit en ära att få jobba i en av Sveriges mest framgångsrika föreningar, uppger han i ett pressmeddelande från Lugi.

Patrik Bengtsson lämnar, efter tre månaders uppsägningstid, sitt uppdrag som klubbchef för i Lugi HF för ett nytt uppdrag som VD för NPT Challenger AB, som driver Sveriges främsta padeltour, Eurofinans Invitational.

Patrik Bengtsson kom till Lugi 2016 och blev klubbchef i en då nyskapad roll.

Tillsammans med den då nytillträdda ordföranden Peter Andersson påbörjade Bengtsson ett tydligt utvecklingsuppdrag som innebar en professionaliseringsresa med två fokusområden i organisation och ekonomi.

– Jag drivs av hjärta och lust i allt jag gör och de senaste fem åren har varit oerhört lustfyllda samtidigt som de senaste 18 månaderna nog varit något av det mest utmanande som både jag och Lugi upplevt, hävdar Patrik Bengtsson.

– Jag är väldigt glad och stolt över att ha hjälpt till att skapa framtida förutsättningar för ännu större framgångar både på och utanför planen. Men det är också med stor glädje jag har bestämt mig röra mig vidare och tillsammans med Eurofinans fortsätta att utveckla padelsporten i Sverige.

– Patriks insats för att stärka klubbens ekonomi och utveckla dess organisation har varit helt avgörande för att vi står där vi är i dag. Att vi kom helskinnade ut ur pandemin har vi till stora delar Patrik att tacka för. Hans nyfikna driv, säljande personlighet och exceptionella arbetsförmåga har starkt bidragit till klubbens professionaliseringsresa som ännu pågår, påstår Karl Löfmark, Lugis ordförande.

Sport

Kristensson avslutar VM-året med Rally Finland

Tom Kristensson i full karriär framåt i Rally Estonia. Den kommande helgen kör han VM-rallyt i Finland.
Foto: M-Sport Media
Sport
RALLY SMK Hörbys Tom Kristensson, med jämtlänningen David Arhusiander som co-driver, står den kommande helgen på startlinjen i årets femte och sista VM-deltävling, Rally Finland.

Från Rally Finland har Kristensson goda minnen från. Det var här som han 2019 säkrade segern i JWRC-klassen.

WRC Secto Automotive Rally Finland, som är det officiella namnet, skulle ha gått i början av augusti, men har i coronapandemins spår flyttats till kommande helg.

Huvudort är som vanligt Jyväskylä, knappt 30 mil norr om Helsingfors. Rallyt hade förr namnet ”De 1 000 sjöarnas rally” och har även genom åren fått epitetet ”Formel 1 på grus” på grund av de breda och snabba vägarna. På senare år har man dock bytt ut vissa sträckor till lite smalare och mer tekniska. Dock är tävlingen fortfarande en av de snabbaste i VM-serien, med många spektakulära hopp.

Årets tävling inleds på fredagsmiddagen med startsträckan Harju inne i Jyväskylä. Totalt ska 19 specialsträckor på 29 mil avverkas. Rallyts avslutas på söndag med den berömda sträckan Ruuhimäki 2, också kallad Powerstage.

SMK Hörbys Tom Kristensson och co-drivern David Arhusiander, Jämtlands MK, gör i Finland sin sista start i årets VM-serie i WRC 2-klassen, detta eftersom de valt att avstå tävlingen i Spanien i mitten av oktober och även en eventuell tävling i Monza i Italien senare i höst.

Tom och David generalrepeterade den gångna helgen i SM-tävlingen Skilling 500 i Småland. Ekipaget tävlade i en inhyrd Ford Fiesta från italienska JME Rally Team. Man tvingades dock bryta på den 13:e sträckan, den tredje från slutet.

– Tog höjd i en sväng för passage av en smal bro, men kom ut i lösgrusen och gled i relativt låg fart in i broräcket och förstörde en bärarm, berättar Tom i ett pressmeddelande.

– Vi låg då på en stabil tredjeplats totalt, efter segraren PG Andersson och Pontus Tideman, trots en punktering i slutet på en av sträckorna. Jag är ändå väldigt nöjd med tävlingen, eftersom jag fick en känsla i körningen som jag inte haft tidigare i år, det var verkligen kul att köra.

Nu ser Kristensson fram emot Finland:

– Rally Finland är min favorittävling, speciellt efter min seger i JWRC-klassen 2019, och jag gillar typen och karaktären på vägarna. Vi tar med oss känslan och erfarenheten från Skillingaryd och ser verkligen fram emot tävlingen med tillförsikt.

Sport

Mästarmöte ingår i kontinenternas samarbete

Europamästaren Italien möter Argentina i en match nästa år. Arkivbild.
Foto: Laurence Griffiths/AP/TT
Sport
Sport

Fotbollsförbunden i Europa och Sydamerika startar ett samarbete som bland annat innebär att mästarlagen i EM och Copa América ska mötas.

Första matchen blir mellan årets mästare Italien och Argentina i juni nästa år.

I det nya samarbetet ingår även damfotboll, ungdomsfotboll och futsal samt utbyte av domare och träningsmetoder.

Sport

SM-finalrepris i Höör

Ola Månssons H65 står inför en kvartsfinalserie i Svenska cupen mot Skuru IK. I våras mötte de två lagen varandra i SM-finalen.
Foto: Fredrik Sandberg/TT
Sport
HANDBOLL På onsdagskvällens kvartsfinalmeny i damhandbollens Svenska cupen står en SM-finalrepris och ett skånskt derby i potten.

I Höör tar H65 emot de regerande svenska mästarna Skuru IK och i Kristianstad ska Lugi försöka skaffa sig bästa tänkbara utgångsläge inför returen hemma i Lund.

H65, som slog ut Heid i åttondelsfinalen, har närmast bakom sig två SHE-matcher utan vinst. Krysset i seriepremiären mot Skövde HF följdes av uddamålsförlust den gångna helgen mot Önnered, 26-27 i Höör.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Skånskan Premium
  • Skånskan.se - Alla artiklar på
  • Skånskan Plus - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din meljkorg
ANNONS

Detta är en sponsrad artikel och inte skriven av tidningens journalister.

Nordicbet

Skånska fotbollslag – framgång i Superettan

Nordicbet Skåne är en mäktig fotbollsregion. I Allsvenskan finner vi storheterna Malmö FF och Helsingborgs IF, men i superettan är det för närvarande bara Trelleborgs FF som håller de skånska ställningarna. Endast tre klubbar i de två högsta divisionerna. Är det i enlighet med den storslagna skånska fotbollshistorien?

Skånes senaste storhetstid

För femton år sedan spelade fyra skånska klubbar i allsvenskan och för nio år sedan – så sent som 2010 – utkämpade Malmö FF och Helsingborgs IF en duell om SM-guldet. Trelleborg slutade femma i allsvenskan medan Landskrona BOIS tog samma position i superettan där Ängelholms FF blev tolva. Året därpå vann Helsingborg allsvenskan medan Ängelholm kvalspelade för att ta steget upp i Sveriges högsta serie.

Kärvare tider

Skåne var att räkna med. Inte minst som intressanta spel i de absolut viktigaste matcherna. Idag präglas Superettan fotbollsodds knappast alls av Skåne. Kvar finns endast Trelleborgs FF. Helsingborg dras med ekonomiska problem och kämpar om att hålla sig kvar i allsvenskan. Landskrona befinner sig i division 1 medan Ängelholm kämpar på i division 2, där man möter andra klassiska skånestorheter som IFK Malmö, som en gång i tiden var Malmös förstalag och deltagit i spel i Europa, men har även många säsonger i allsvenskan och föregångsserier till superettan.

Malmö FF håller stilen och Trelleborg kämpar

Idag är det endast MFF som håller gammal god stil i allsvenskan, men för oss som älskar att följa superettan finns endast Trelleborgs FF och det går väl lite sisådär, där man får vara nöjd med en mittenplacering samtidigt som risken för att dras ned i kampen om kvalplatserna är överhängande.

Fortet Vångavallen

En gång i tiden var dock Vångavallen en plats som beredde många storlag svår ångest. Det var svårspelat och så sent som 2018 var TFF i allsvenskan, efter att ha varit ned och vänt i division 1 så sent som 2015. En serieseger som för övrigt säkrades mot Helsingborgslaget Eskilsminne IF och sedan följde två säsonger i superettan som kulminerade i kval mot Jönköping Södra, vilket gav en allsvensk plats 2018. Klubben var dock sedan länge ett rutinerat superettanlag och hade flera sejourer i allsvenskan bakom sig, där den första kom 1985 och den absolut bästa perioden i klubbens historia var under 1990-talet då man lyckades med konststycket att ta sig till UEFA-cupen.

Skrälleborg

Säsongen 1994/95 hackade sig Trelleborg förbi färöiska Götu i två inte alltför imponerande insatser och få trodde väl att äventyret skulle gå särskilt mycket längre när engelska Blackburn Rovers stod som motståndare i nästa omgång. Då med ett stjärnspäckat lag som kryllade av landslagsmän och internationella storspelare, såsom den engelske skyttekungen Alan Shearer. Rovers skulle samma säsong vinna hela Premier League, men att åka till Vångavallen visade sig betydligt tuffare än Old Trafford. Trelleborg – däremot – njöt för fulla muggar på Ewood Park, då man vann den första matchen med 1–0 efter mål av Fredrik Sandell. En seger som skapade stora rubriker i hela Europa och efter 2–2 hemma, så var avancemanget ett faktum. Skrälleborg var numera ett begrepp och man pressade dessutom italienska Lazio i följande omgång, där endast ett mål på övertid avgjorde dubbelmötet till Rom-klubbens fördel.

Bygga nytt och stanna kvar

Idag handlar det om att bygga på nytt efter uttåget från allsvenskan och att framförallt att inte falla igenom superettan till mörkret i division 1. En hel del talar för att den anrika föreningen kommer att klara uppgiften, men inget står skrivet i sten. Kampen kommer att bli hård säsongen ut. Men visst vore det märkligt med en superetta utan en skånsk klubb.

Inte mycket underifrån

Ja, om nu inte Helsingborg trillar ur allsvenskan igen. Även här kommer det handla om en fight ända in på målsnöret. Underifrån är det väl Torns IF - från lilla Stångby norr om Lund - som ligger bäst till tillsammans med klassiska Landskrona BOIS, men att avancera från division 1 till superettan är ett riktigt nålsöga och båda klubbarna befinner sig i mittenskiktet med hopp om att stabilisera sig på den övre halvan. Klubbar som Ljungskile SK, Skövde AIK, FC Trollhättan såväl som den lilla göteborgsklubben Utsiktens BK är nog alla starkare än Skåneklubbarna, åtminstone i dagsläget.

Skånederbyn

Skåne är kanske inte vad det en gång var i superettan, men Trelleborgs FF lär klara sig kvar och kanske få sällskap av Helsingborg nästa säsong, så visst finns det utsikter för Skånederbyn, även om Helsingborgsfansen knappast ser fram emot ett sådant scenario.

Sport

Eriksson överraskningen i VM-kvaltruppen

Djurgårdens lagkapten Magnus Eriksson är uttagen i landslagstruppen till VM-kvalen mot Kosovo och Grekland i oktober. Arkivbild.
Foto: Erik Simander/TT
Sport
Sport Magnus Eriksson har fullt upp med att spela hem det allsvenska guldet med Djurgården.
Han får mer att göra i höst.
Mittfältaren är uttagen i landslagstruppen till VM-kvalen mot Kosovo och Grekland.
– Han har varit en av allsvenskans bästa spelare den här säsongen, säger förbundskaptenen Janne Andersson.

31-åringen har bara en landskamp bakom sig i sin brokiga spelarkarriär – mot Moldavien på vinterturnén i Förenade arabemiraten 2014.

Sju år senare får han chansen igen – och är den stora överraskningen i truppen när Andersson och landslaget tar sikte på nästa VM-kvaluppdrag.

"Det händer en del i telefonen just i dag… Det är jättekul och ett kvitto på att man har gjort bra saker den här säsongen och det är jag väldigt ödmjuk inför", säger han till Djurgårdens hemsida.

Eriksson har en strålande säsong bakom sig, som pådrivande spelare och lagkapten i ett Djurgården som leder allsvenskan med nio omgångar kvar att spela.

"Följt i många år"

Hans prestationer har inte gått Janne Andersson obemärkt förbi. Tvärtom.

– Det är en spelare jag följt i många år. Jag försökte värva honom när jag var tränare i IFK Norrköping, men lyckades aldrig. Jag har alltid tyckt om "Mange". Han är en bra passningsspelare med funktionell teknik och dessutom en målskytt. Han har också en energi och ett driv som jag gillar. Han påverkar sin omgivning med sin energi. Han är inte helt olik Sebastian Larsson på det sättet.

– Han är på den nivån att han ska vara med den här gången. Man tittar på en helhet. Bortsett från att han är en väldigt bra fotbollsspelare så har han en energi som kan påverka den här gruppen på ett bra sätt, säger Andersson.

Tre allsvenska spelare

Eriksson är en av tre spelare med allsvensk klubbadress i truppen mot Kosovo den 9 oktober och mot Grekland den 12 oktober. Målvakten Kristoffer Nordfeldt, AIK och försvarsveteranen Martin Olsson, Malmö FF, är de andra.

– Vi följer allsvenskan med glädje och spelarna där individuellt. Det finns definitivt andra allsvenska spelare som är nära den här truppen. Magnus står sig väl i konkurrensen, säger förbundskaptenen Janne Andersson.

Henrik Skiöld/TT

FAKTA

Fakta: Magnus Eriksson

Född: 8 april 1990 i Solna.

Klubb: Djurgården.

Position: Mittfältare.

Tidigare klubbar: AIK, Väsby, Akropolis, Åtvidaberg, Gent, Malmö FF, Guizhou Renhe, Brøndby, Djurgården, San Jose Earthquakes.

Landskamper/mål: 1/0.

Aktuell: Uttagen i landslaget till kvalmatcherna mot Kosovo och Grekland.

Sport

Kanté coronasjuk – missar CL-match

Chelseas N'Golo Kanté. Arkivbild.
Foto: Frank Augstein/AP/TT
Sport
Sport

Chelseas mittfältare N'Golo Kanté missar onsdagens Champions League-match mot Juventus efter att ha testat positivt för covid-19.

Tränaren Thomas Tuchel säger att det positiva testet är ett bevis på att pandemin ännu inte är över, men han vill inte tvinga sina spelare att vaccinera sig.

– Jag har tagit ett eget beslut om att vaccinera mig, men jag har inte sån kunskap att jag offentligt ska göra rekommendationer, säger han.

Mästarklubben får i matchen mot Juventus klara sig utan kantspelaren Christian Pulisic, mittfältaren Mason Mount och backen Reece James på grund av skador.

Sport

Allsvenska jumbolagets vd avgår

Motståndarjubel. Så har det sett ut för det mesta för Östersunds FK den här säsongen och nu väljer det allsvenska jumbolagets vd Michael Schahine att avgå. Arkivbild.
Foto: Per Danielsson/TT
Sport
Sport Allsvenska jumbolaget Östersunds vd Michael Schahine avgår.
Sportsliga och ekonomiska motgångar ligger bakom avhoppet.
"Jag har nått vägs ände med ÖFK och har sagt upp mig för klubben och föreningens bästa", säger han på klubbens webbplats.

Östersund ligger sist i allsvenskan och har bara vunnit en av sina 13 senaste allsvenska matcher.

Tidigare under säsongen petades tränaren Amir Azrafshan och ersattes av Per Joar Hansen.

Nu kommer nästa förändring när Michael Schahine avgår.

Till Östersunds-Posten säger han att de ekonomiska och sportsliga motgångarna blivit för många:

– Det spelar stor roll och det är en av mina stora frustrationer. Intäkterna kommer inte i den takt jag räknat med. Publikintäkterna halkar efter, sponsorintäkterna halkar efter. Sedan är jag väldigt frustrerad över transferförbudet som gör att vi inte kan göra spelaraffärer, säger han.

Klubben skriver på sin webbplats att Schahine kommer att jobba vidare med det löpande arbetet tills en lösning är på plats.

Östersund har med sina tolv inspelade poäng hela nio poäng upp både till en kvalplats och en plats ovanför kvalstrecket.

Nio omgångar återstår av allsvenskan.

Förhandsvisning på nästa artikel
NÄSTA ARTIKEL