En dryg kilometer därifrån såldes nyligen en fastighet, på Transportvägen 8. Priset blev där 4 950 000 kronor.
- Skånskan.se - Alla artiklar på
- Skånskan Plus - Förmånliga erbjudanden varje månad
- Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din meljkorg
En dryg kilometer därifrån såldes nyligen en fastighet, på Transportvägen 8. Priset blev där 4 950 000 kronor.
Landet får enligt sanktionerna importera 500 000 fat per år men under 2020 överskreds den mängden "flera gånger om", enligt rapporten.
Sanktionerna ska bromsa Nordkoreas vapenprogram genom att strypa regimens intäkter. Förutom begränsningar för oljeimporten finns ett tak för exporten av kol, fisk och textilprodukter.
Men Nordkorea har lyckats hålla liv i sina kärnvapen- och robotprogram, bland annat genom att systematiskt runda sanktionerna. Vem de köper exempelvis oljan av framgår dock inte.
Dessutom ägnar sig den slutna diktaturen åt storskalig stöld av kryptovalutor ‒ en samlingsterm för digitala valutor som exempelvis bitcoin.
Genom cyberattacker har Nordkorea sedan 2019 kommit över kryptovaluta till ett värde av motsvarande 2,7 miljarder kronor, enligt FN-rapporten. Pengarna uppges användas bland annat till kärnvapenforskning.
Ivar Andersen/TT
Armand Duplantis hade som väntat inga problem med att ta sig till final i inomhus-EM i friidrott. Det räckte med ett hopp på 5,60 för svensken att klara en plats i söndagens kamp om medaljerna.
– Det var bra, jag vill inte hoppa för mycket. Det var bra att kunna spara lite energi, säger han till TT.
Kvalgränsen var satt till 5,75, men det var bara tre stavhoppare som klarade 5,70 och Duplantis kvalade också in som felfri upp till 5,60.
Han kände inte av den tidigare skadan och säger att han förväntar sig "något stort" i morgon.
– Det var bra att kunna spara lite energi i dag. Vi får se hur allt känns i morgon. Säkrar jag vinsten kommer jag att gå för ett högt hopp.
På vägen till finalen blev Duplantis av med ännu en rival. Regerande Europamästaren Pawel Wojciechowski tog ingen höjd utan rev ut sig på 5,50.
I finalen saknas även fransmannen Renaud Lavillenie som lämnat återbud på grund av skada.
Finalen avgörs söndag kväll.
För tio år sedan hette Frankrikes president Nicolas Sarkozy och François Fillon var hans premiärminister. Nu skulle de kunna bli cellkamrater i stället – om det inte vore för överklaganden och fotbojor.
Det senaste året har båda två dömts till ovillkorliga fängelsestraff för olika korruptionsbrott. Och de är inte ensamma.
– Alla högerledare under de senaste 20 åren har dragits in i rättsaffärer. I historieböckerna kommer det här att vara något helt oerhört, konstaterar statsvetaren Jérôme Jaffré i en webb-tv-sändning hos tidningen Le Figaro.
Och så rabblar han.
– Chirac, Balladur, Juppé, Fillon, Sarkozy... Det är en smäll för den franska högern som kan få stora konsekvenser för presidentvalet, säger Jaffré.
Listan är onekligen omfattande.
Sedan 2004 har de två högerpresidenterna Jacques Chirac och Nicolas Sarkozy samt deras tidigare premiärministrar Alain Juppé och François Fillon alla fällts för olika korruptionsbrott, mestadels kopplat till välavlönade låtsasjobb som getts till olika släktingar och medhjälpare.
Undantaget på listan är förre premiärministern Édouard Balladur, som i veckan friades i sitt korruptionsfall – där i gengäld hans gamle försvarsminister François Léotard drog på sig ett villkorligt fängelsestraff.
För vissa analytiker är domarna ett sorts äntligen.
"Tiden med arroganta och uppblåsta presidenter som tycks orörbara och ovanför lagen är kanske på väg att ta slut. Sarkozys dom kommer vid ett läge då fransmännen har tröttnat på deras presidenters ansvarsfrihet", skriver statsvetaren Philippe Marlière på Twitter.
"I dag skördar han vad han har sått och måste fundera över det kloka i att fortsätta med sin populism, som inte bara har blivit en fälla för honom själv utan också en risk för landet", anser vänstertidningen Le Monde om Sarkozy.
Rent nationellt ses annars inte Frankrike som särskilt korruptionsbenäget. Antikorruptionsorganisationen Transparency International placerar landet som elva av de 27 EU-länderna – sämre än länderna i nord och väst, men betydligt bättre än syd och öst.
Bland många högerpolitiker och högerväljare är ändå irritationen stor. Sarkozy själv har bedyrat sin oskuld och lovat dra sitt fall till Europadomstolen för mänskliga rättigheter, om så krävs.
– Det är en dom som är oförklarlig och fullständigt oproportionerlig, säger Christian Jacob, partiledare för Sarkozys parti LR (Republikanerna), till fransk tv.
Många i partiet skjuter i stället in sig på den särskilda instans som utrett både Fillon och Sarkozy. PNF – Nationella finansåklagarämbetet – inrättades så sent som 2014 men får redan höra att det är politiskt färgat och borde läggas ned.
– Vi måste börja fundera över framtiden för PNF. Utan den skulle Emmanuel Macron inte vara republikens president, hävdar LR-parlamentsledamoten Valérie Boyer för tv-kanalen LCI.
Hon syftar då på hur Fillon fick se sina presidentvalschanser skjutas i sank 2017 när hans fejkade anställning av hustrun Penelope avslöjades och granskades.
Domen mot Sarkozy kommer bara drygt ett år före nästa presidentval, i april och maj 2022. Vad den får för konsekvenser för LR är svårt att säga. Ingen har på allvar räknat med Sarkozy som kandidat, men däremot som något av en kungamakare, med tungt inflytande över processen.
Både ytterhögern och yttervänstern har samtidigt försökt att utmåla Sarkozy-domen som politisk, snarare än juridisk.
"Sarkozy dömd. Macron gör sig av med en tung rival", twittrade vänsterledaren Jean-Luc Mélènchon.
Opinionsmässigt talar det mesta sedan länge för att valet landar i en ny duell mellan Macron och ytterhögerns Marine Le Pen, som i flera år har legat en bra bit före alla andra tänkbara motståndare.
Wiktor Nummelin/TT
Fyra fällda och en friad – här är rättsfallen som skakat den franska högern:
Jacques Chirac var president 1995-2007 och dömdes 2011 till villkorligt fängelse i två år för att ha delat ut fejkade jobb till partivänner under sin tid som borgmästare i Paris från 1977 till 1995.
Alain Juppé var Chiracs premiärminister 1995-1997 och dessförinnan mångårig medarbetare och inblandad i samma skandal. Dömd till 14 månaders villkorligt för samma ärende redan år 2004.
François Fillon var premiärminister 2007-2012 och presidentkandidat 2017, då det avslöjades att hustrun Penelope i 15 år avlönats med statliga medel utan att göra någonting. Sommaren 2020 dömdes han till fem års fängelse, varav tre år villkorligt. Domen har överklagats.
Nicolas Sarkozy var president 2007-2012 och har därefter utretts i en rad rättsfall. I måndags dömdes han till tre års fängelse, varav två år villkorligt, för att ha utlovat en domare ett toppjobb i löfte om information kring ett annat fall. Domen kommer att överklagas.
Édouard Balladur var premiärminister 1993-1995 och har på senare år granskats kring anklagelser om att mutor från fartygsaffärer med Pakistan och Saudiarabien ska ha landat i hans kampanjkassa. Friad i torsdags, då i stället förre försvarsministern François Léotard fälldes.
Frankrike håller sitt nästa presidentval i april och maj 2022. Så här ser opinionsläget ut för tillfället, bland dem som väntas kandidera:
Emmanuel Macron (liberala LREM): 24-27 procent
Marine Le Pen (högernationalistiska Nationell samling): 25-26 procent
Xavier Bertrand (konservativa LR): 14-16 procent
Anne Hidalgo (socialdemokratiska PS): 8-16 procent
Yannick Jadot (miljöpartistiska EELV): 7-17 procent
Jean-Luc Mélènchon (vänsterpartiet FI): 9-10 procent
Siffrorna kommer från en mätning från Ipsos i slutet av januari, där de tillfrågade fick ta ställning till olika alternativ beroende på vilka kandidater som eventuellt ställer upp eller samarbetar. De högre siffrorna för Hidalgo och Jadot bygger exempelvis på att PS och EELV samarbetar om en kandidat, snarare än varsin.
I en sannolik avgörande andra omgång mellan Macron och Le Pen leder Macron, om än med betydligt mer knapp marginal än i valet 2017, då han vann med 66 procent mot 34.
Analysen från Sveriges akademikers centralorganisation (Saco) visar att manliga akademiker har en beräknad nettolivslön som uppgår till ungefär 23,4 miljoner – motsvarande siffra för kvinnliga akademiker är ungefär 19,7 miljoner.
Gymnasieutbildade män som läst det naturvetenskapliga eller samhällsvetenskapliga programmet men valt att inte studera vidare på högskolan har ungefär samma livslön, 19,9 miljoner, som kvinnor med högskoleutbildning.
Störst skillnad, fyra miljoner kronor, är det mellan män och kvinnor med ekonomutbildning. Mellan jurister skiljer sig lönen med 2,4 miljoner kronor, och för civilingenjörer är skillnaden 1,6 miljoner kronor.
I analysen har Saco tagit hänsyn till inkomstbortfall under studietiden, arbetslöshet, pension, inkomstskatt och studiemedel.
– Det lönar sig mer för kvinnor att skaffa sig akademisk utbildning än för män. Det föreligger dessutom fortfarande stora löneskillnader mellan män och kvinnor, män tjänar faktiskt flera miljoner mer inom en livstid än vad kvinnor med samma utbildning gör, säger Göran Arrius, ordförande på Saco.
Förklaringarna är många. Bland annat väljer kvinnor oftare än män arbeten inom offentlig sektor. Män är dessutom överrepresenterade på högre befattningar. Fördelningen av föräldraledighet och deltidsarbete är andra viktiga faktorer som påverkar lönen och löneutvecklingen. Men enligt Saco finns också löneskillnader som inte går att förklara på annat sätt än att det beror på könet.
– Det är över huvud taget allvarligt att det fortfarande finns så stora löneskillnader mellan män och kvinnor. Vi ser flera skäl, kommunal sektor där kvinnor är överrepresenterade har till exempel sämre möjligheter till löneutveckling än privat, säger Göran Arrius.
– Vi ser att det är viktigt att man får en möjlighet till att göra lönekarriär i större utsträckning än i dag, annars tror jag att det blir svårt att hitta kompetent personal för de här jobben i framtiden, fortsätter han.
Teologisk utbildning är den enda där kvinnor får en något högre livslön än män. För arkitekter, veterinärer- och biomedicinska analytiker är livslönerna ungefär lika stora för män och kvinnor. De som har kemistutbildning eller utbildning inom journalistik och medier har också i stort sett lika livslöner.
Även ingångslönerna är lägre för kvinnor än män. Saco skriver i rapporten att arbetsplatserna behöver göra förändringar på flera sätt. En åtgärd kan vara att arbetsplatserna ser över sina löneprocesser, och genomför lönesamtal med alla sina anställda.
– Paradoxen är att kvinnor har högre betyg när de går ut gymnasiet och är överrepresenterade på högskolor och universitet, och ändå får männen högre lön. Då börjar man ju undra om det finns något underliggande i det här som gör att man snarare värderar person än prestation, säger Göran Arrius, ordförande på Saco.
Källa: Saco
Sophie Wichmann/TT
Det blev norsk seger genom suveräna Tiril Eckhoff som trots en bom vann sprintloppet, 9,3 sekunder före Julija Dzjima, Ukraina. Det är femte sprinten i följd som norskan vinner i världscupen eller i VM.
Längre ner i resultatlistan straffades svenskorna av sämre skytte och tappade mot täten. Linn Persson sköt två bom och slutade 21:a.
Hanna Öberg hade en bom i liggande och två missar i det andra, stående, skyttet. Hon kom först på 36:e plats. Mona Brorsson inledde med bra skytte, men hade en sämre åktid och när det dessutom blev två bom i det andra skyttet föll även hon i resultatlistan.
Elvira Öberg, som spurtade Sverige till seger i stafetten i torsdag, hade också tre bom en bit längre ner i resultatlistan och kom inte bland de 60 främsta som ger en plats i jaktstarten.
Resultatet från sprinten ligger till grund för söndagens jaktstart, vilket gör att svenskorna får ett tufft utgångsläge.
Linn Persson är inför i morgon nästan 1.04 efter Eckhoff, medan Hanna Öberg är 1.32 från täten.
Mikael Forsell/TT
Därför stängdes Casino Cosmopol
Anledningen till varför Casino Cosmopol tillfälligt tvingades stänga sina verksamheter stavas såklart Covid-19. Casino Cosmopol höll fortsatt öppet under de första veckorna efter virusets intåg i Sverige, men i takt med att situationen förvärrades och antalet smittfall ökade för varje dag som gick fanns till slut inget annat val än att lägga in handbromsen.
Efter regeringens beslut om att införa ett förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 personer meddelade Casino Cosmopol omedelbart att man valt att stänga ned sina lokaler tills vidare.
”På grund av myndigheternas beslut med anledning av Covid-19 är Casino Cosmopol tills vidare stängt från och med söndag. Vi hoppas på att kunna välkomna dig som gäst snart igen”, skrev bolaget på sin hemsida.
Faktum är att redan innan Casino Cosmopol beslutade att stänga sina lokaler hade antalet besökare hos det statligt ägda casinot märkt av en kraftig minskning av antalet besökare till följd av coronavirusets snabba och okontrollerade spridning i samhället. Exempelvis uppgav Casino Cosmopol informationschef Nina Ehnhage till Di i mitten på mars att antalet besökare i Stockholm minskat från 900 till 300 personer i snitt per dygn den senaste tiden.
Oviss framtid för Casino Cosmopol
Trots att det nu har gått flera månader sedan portarna stängdes finns i dagsläget ingen given prognos för när Casino Cosmopol kan komma att öppna igen. En absolut förutsättning för att casinot ska kunna öppna är i alla fall att myndigheterna upphäver sitt förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 deltagare. Så länge detta förbud gäller kommer Casino Cosmopols lokaler garanterat fortsätta hållas nedstängda.
En annan aspekt som måste lösas är antagligen personalfrågan. Dagen efter att Casino Cosmopols casinon stängdes ned varslades nämligen drygt 800 av totalt 900 medarbetare. Exakt hur många av de varslade som sedan har möjlighet att återvända i full tjänst när coronakrisen dragit förbi är högst oklart. I början av juni cirkulerade dessutom en del medieuppgifter om att verksamheten i Sundsvall hotas av nedläggning, men än i dag är inga definitiva beslut fattade kring Sveriges första internationella casino. Fram till dess att viruset har utrotats får således svenska spelentusiaster sannolikt finna sig i att enbart njuta av underhållningen från slots och bordsspel online istället. På SveaCasino.se kan man smidigt jämföra casinon på nätet.
– Det är väldigt olyckligt att majoriteten i partistyrelsen föreslår att vi ska öppna upp för ett samarbete med ett parti som vill kasta liberalismen överbord, säger Pär Gustafsson ordförande för Liberalerna i Västsverige
Han ställer helt upp på strategin att verka för en ny statsminister, en ny regering och att genomföra så mycket liberal politik som möjligt. Men som så ofta i Liberalerna, handlar splittringen om synen på Sverigedemokraterna och vilket inflytande man är beredd att ge dem för att Ulf Kristersson (M) ska kunna bli statsminister efter valet 2022.
Frågan har plågat partiet ända sedan man sade ja till januariavtalet med de rödgröna och Centern för två år sedan och släppte fram Stefan Löfven (S) som statsminister.
Och dalande opinionssiffror har gjort det mer akut att komma med besked.
På fredagen röstade partistyrelsen med knapp marginal ja till att kunna ingå i en borgerlig regering, även om den behöver aktivt stöd av SD. Däremot kan man inte tänka sig en regering där SD sitter med. Siffrorna blev 13 för och tio emot. I riksdagsgruppen blev siffrorna 11-8.
Frågan ska nu avgöras på ett partiråd den 28 mars. Det består av 65 ombud från partiets förbund ute i landet, plus partistyrelsens 25 ledamöter och var sin representant från Liberalernas Ungdomsförbund (Luf), Liberala Studenter och Liberala Kvinnor.
Stockholm, Västsverige och Skåne har tillsammans omkring hälften av ombuden på partirådet.
I Västsverige har frågan diskuterats livligt den senaste tiden.
– Vi är väldigt splittrade i den här frågan och så ser det även ut bland våra ombud, säger Pär Gustafsson.
Ombuden från Västsverige får rösta efter eget huvud, och behöver inte följa en gemensam linje.
Oavsett vilket beslut partirådet fattar, tycker Pär Gustafsson att det är skönt att frågan nu avgörs.
– Alla de tre stora förbunden har varit tydliga med att vi behöver sätta ned foten i den här frågan. Det är jättebra att frågan avgörs, säger Pär Gustafsson.
Han hoppas att frågorna från media och väljare därefter kan handla om sakfrågor igen, men det är också ett viktigt besked till de medlemmar i väst som har fram till juni på sig att kandidera inför valet. Vilken väg partiet väljer i regeringsfrågan kan bli en avgörande faktor om de vill ställa upp eller inte.
Christer Nylander, andre vice ordförande i partiet och riksdagsledamot, reserverade sig mot partistyrelsens beslut. Han vill inte hjälpa SD att få inflytande.
– Jag tycker att det är ett olyckligt beslut. Jag tycker inte att vi ska ingå i en minoritetsregering som blir beroende av Sverigedemokraterna, säger Christer Nylander.
Hans linje är att verka för en Alliansregering, och om inte den blir större än de rödgröna även söka stöd hos Miljöpartiet. Går inte heller det vill han att L ska gå i opposition.
Men han tror att partiledaren Nyamko Sabunis linje kommer att vinna på partirådet.
– Min bedömning är att det kommer att landa ungefär som det gjorde i partistyrelsen, säger han.
Maria Davidsson/TT
Partirådet är Liberalernas näst högsta beslutande organ och ska hållas varje år då det inte hålls landsmöte, som är partiets högsta organ.
Partirådet består av 65 ombud från de 21 förbunden samt partistyrelsens 25 ledamöter. Förbundens 65 ledamöter fördelas efter medlemsantal.
Även Liberala ungdomsförbundet, Liberala kvinnor och Liberala studenter har var sitt ombud.
Liberalerna har utlyst ett partiråd söndag den 28 mars för att ta ställning i regeringsfrågan i regeringsfrågan efter valet 2022.
Källa: Liberalerna
Landslagschefen Stefan Pettersson bekräftar inte uppgifterna om den nu 39-årige Zlatan Ibrahimovic.
– Det kan jag inte. Truppen tas ut 16 mars. Då får vi se vilka som är med, säger han till TT.
Men enligt ett pressmeddelande från landslaget har de två parterna fortfarande kontakt.
"Det förbundskapten Janne Andersson sade efter han och Zlatan träffades i Milano i november är det som gäller. Det var ett bra snack och dialogen med Zlatan fortsätter. Truppen till kommande landskamper tas ut den 16 mars", skriver landslagets presschef Jakob Kakembo Andersson.
Zlatan Ibrahimovic slutade i landslaget efter EM 2016 i Frankrike. När Sverige kvalade in till VM 2018 i Ryssland kom han med antydningar om att han var sugen på en återkomst – men av det blev det inget. I stället utvecklades en till synes frostig relation mellan storstjärnan och förbundskaptenen Janne Andersson.
I samband med att Ibrahimovic i fjol tilldelades Guldbollen, för tolfte gången i ordningen, öppnade han återigen upp för en comeback i "Blågult".
– Om du frågar så ska jag svara ärligt: Yes, jag saknar landslaget. Det är ingen hemlighet, sade han till Aftonbladet.
Strax därefter, i slutet av november, reste Janne Andersson till Milano för att möta Zlatan Ibrahimovic. Ett möte där relationen tinades upp.
"Mötet var mycket bra och givande, och vi är överens om att fortsätta dialogen framåt", sade Janne Andersson till Svenska fotbollförbundets hemsida då.
I slutet av mars samlas landslaget för två VM-kvalmatcher, mot Georgien på Friends arena 25 mars och borta mot Kosovo 28 mars. Sedan vänder landslaget hem till Solna igen för att möta Estland i en träningslandskamp 31 mars.
I sommar ska "Blågult" spela EM.
Zlatan Ibrahimovic har gjort 62 mål på 116 landskamper.
Patrik Dokk/TT
Född: 3 oktober 1981 (39 år) i Malmö.
Landskamper/mål: 116/62.
Seniorklubbar: Malmö FF –2001, Ajax 2001–2004, Juventus 2004–2006, Inter 2006–2009, Barcelona 2009–2010, Milan 2010–2012, Paris SG 2012–2016, Manchester United 2016–2018, Los Angeles Galaxy 2018–2019, Milan 2020–.
Ligatitlar (13): 2002 (Ajax), 2004 (Ajax), 2005* (Juventus), 2006* (Juventus), 2007 (Inter), 2008 (Inter), 2009 (Inter), 2010 (Barcelona), 2011 (Milan), 2013 (Paris Saint-Germain), 2014 (Paris Saint-Germain), 2015 (Paris Saint-Germain), 2016 (Paris Saint-Germain). *Juventus blev fråntaget ligatitlarna 2005 och 2006 i samband med mutskandalen "calciopoli".
Inhemska cuptitlar (17): Nederländerna: cupen (2002), supercupen (2003). Italien: supercupen (2007, 2009, 2012). Spanien: supercupen (2010, 2011). Frankrike: cupen (2015, 2016), ligacupen (2014, 2015, 2016), supercupen (2014, 2015, 2016). England: supercupen (2016), ligacupen (2017).
Internationella cuptitlar (3): VM för klubblag (2009), Europeiska supercupen (2010), Europa League (2017).
Individuella priser (urval): Tolvfaldig vinnare av Guldbollen (2005, 2007–2016, 2020). Årets spelare i italienska Serie A tre gånger (2008, 2009, 2011). Årets spelare i franska Ligue 1 tre gånger (2013, 2014, 2016).
Inför VM 2018 kom Ibrahimovic med antydningar i intervjuer och i sociala medier att han var sugen på landslaget igen – två år efter avskedet. Janne Andersson konstaterade att Ibrahimovic lagt av i landslaget och i så fall måste ta kontakt med honom om han ändrat sig. Ibrahimovics bild var en annan: "De ringer mig varje dag och frågar hur jag mår och vad jag vill".
Hösten 2019 kritiserade Ibrahimovic, i en stor intervju i Expressen, Janne Andersson för att inte ta ut spelare med invandrarbakgrund i landslaget. Andersson och fotbollsförbundet slog ifrån sig kritiken och förbundskaptenen prisades senare för sitt ledarskap av en organisationen knuten till Fryshuset med motiveringen att han jobbar med en "tydlig värdegrund där rättvisa och alla människors lika värde är grunden".
I höstas kritiserade Ibrahimovic Andersson för att inte släppa fram talangen Dejan Kulusevski i startelvan mot Frankrike i Nations League.
"Vilket jävla skämt. Ytterligare ett bevis. Inkompetenta personer på fel positioner som kväver svensk fotboll", skrev Ibrahimovic på Twitter och länkade till en artikel där Andersson förklarade sitt beslut.
Utspelet fick förbundsordföranden Karl-Erik Nilsson att reagera skarpt.
"Zlatan har ju lämnat den svenska fotbollen, och är nu en som tycker, precis som väldigt många andra som tycker. Jag har inte samtalat med Zlatan om den frågan. Men jag tycker att det är helt galet, det som han har framfört om Janne Andersson. Det här gagnar inte Zlatan och hans eftermäle", sade Nilsson i fotbollsjournalisten Olof Lundhs podcast.
Robert Ohlsson lämnar klubben efter fem säsongen som huvudansvarig.
"Bakgrunden till detta är att parterna ej kommit överens i förhandlingarna och därför enats om att avsluta samarbetet enligt uttalad avtalstid", skriver Djurgården i ett pressmeddelande.
Enligt klubben inleddes en diskussion om förlängning av avtalet i slutet av förra året, men det avbröts i januari när det stod klart att parterna inte kunde enas.
Enligt Aftonbladet är Robert Ohlsson i stället på väg till SHL-rivalen Skellefteå.
SHL-klubben letar nu efter en ny huvudansvarig och har kommit långt.
"Djurgården Hockey kan meddela att klubben inlett slutförhandlingar med en huvudkandidat till uppdraget. Klubbens förhoppning är att nå en överenskommelse med denne i närtid, samt att därifrån sätta en struktur för det övriga tränarteamet."
Men Ohlsson kommer att slutföra säsongen.
"'Robban' är hundra procent motiverad att avsluta sitt arbete här i Djurgården på bästa möjliga vis. Vi är tillsammans, precis som tidigare, förenade i övertygelsen att åstadkomma starkast tänkbara resultat", säger Djurgårdens strategiske sportchef Joakim Eriksson i pressmeddelandet.
DELA PÅ FACEBOOK
DELA PÅ TWITTER
SKRIV UT ARTIKELN