Påverkad passagerare

ESLÖV

När en polispatrull kontrollerade en bil tyckte de att en passagerare verkade påverkad av narkotika. Poliserna tog en mindre mängd narkotika i beslag. Det handlar om en 35-åring från Marieholm som misstänks för ringa narkotikabrott i form av eget bruk.
Polisen har också tagit en 16-åring för knarkbruk. Poliserna tyckte att han verkade påverkad. Det hände på torsdagskvällen i centrala Eslöv vid 21.50. Han togs med för kroppsbesiktning och hans vårdnadshavare underrättades.
På Kanalgatan i Eslöv togs en 25-åring som bor i Småland vid 01.50-tiden. Han verkade, enligt polisrapporten, förvirrad och hade stora pupiller.
Även han fick följa med för kroppsbesiktning.

Dagens fråga

Har du ätit på någon restaurang med stjärna i Guide Michelin?

  • Nej (77%, 524 Röster)
  • Ja (23%, 160 Röster)

Antal röster: 684

Loading ... Loading ...