Joddla med Siv. Foto: Arkiv
Joddla med Siv. Foto: Arkiv

Joddla med Siv klara för årets Torsjö Live

TORSJÖ Kultmusikkvoten var inte fylld med Torsson. Nu har också Joddla med Siv bokats till sommarens upplaga av Torsjö Live.

Lukky Martin, Steven Rageblad, Per Pålt, Mange Manet, Jeppe Kaga och Bo Sko. Eller kort och gott Joddla med Siv. Där har ni Torsjö Lives fjärde stora bokning till sommarens Torsjö Live. Det blir också första spelningen på hemmaplan för bandet på flera år. Senast det begav sig var på Hässleholmsgården sommaren 2015.

Det blir kultbandet som bildades i Hässleholm för 30 år sedan som avslutar fredagens framträdanden när festivalen anordnas den 26-27 juni i sommar. Bandet har fyra album och ett otal livespelningar bakom sig. Efter att ha hållit sig lugna under 2018 har kapellmästare Stefan Blad beskrivit 2019 som en nytändning, och under andra halvan av 2019 gjorde man åtta spelningar.

Sedan tidigare har Timbuktu, Jill Johnson och Torsson presenterats.

Texten uppdateras.