17 har chans till bemötarpris

Eslöv

I år har Eslövs kommun instiftat en ny priskategori för kommunens anställda.
Skånskan har tidigare berättat om att kommunanställda i år tävlar om att bli ”Årets bemötare”.
Både kommunmedborgare och anställda har kunnat nominera en kandidat. När ansökningstiden gick ut i måndags hade 17 personer nominerats för att bli ”Årets bemötare”.
Priset ges till en kommunanställd som gett det lilla extra på jobbet. Den som nomineras ska enligt kommunen vara någon som ”levererar mer än vad som kan förväntas av en anställd i Eslövs kommun. Den här medarbetaren ska ha gjort skillnad i vardagen för dig eller någon du har nära och ha ett gott bemötande som utmärker sig alldeles extra”.
Vinnaren får 10 000 kronor som ska använda till en utbildning, för att ytterligare öka sin kompetens. En arbetsgrupp med representanter från olika delar av kommunens verksamhet granskar först alla nomineringar. Därefter är det kommunens ledningsgrupp som utser årets pristagare.
Vinnaren prisas på kommunens medarbetardagen 17 mars.
Då delas ytterligare utmärkelser ut och totalt handlar det om fem kategorier. Fördelningen på antal nominerade till de interna priserna ser ut så här: Nominerade till årets medarbetare: 12. Nominerade till årets arbetsgrupp: 14. Nominerade till årets ledare: 6. Nominerade till årets nyskapare: 5 personer.

Dagens fråga

Brukar du jobba på helgerna?

Loading ... Loading ...