Nytt åldringsbrott – en man gripen

Trelleborg En kvinna i 95-årsåldern i centrala Trelleborg lämnade ifrån sig bankkort samt kod till en person som uppgav sig komma från banken. Polisen har gripit en man i 35-årsåldern, som misstänks för brottet.

Det var på måndagskvällen som en äldre kvinna blir uppringd av någon som säger sig representera en bank och strax därefter får hon besök av en man som säger sig komma i bankens ärende. Kvinnan, som är i 95-årsåldern, lämnar ifrån sig ett bankkort samt kod till mannen. Polis skickades till adressen för undersökning.

Det visar sig att gärningsmännen även försökt genomföra ett lån i kvinnans namn, något som misslyckades.

Polisen har gripit en man i 35-årsåldern, som befann sig i närheten av brottsplatsen. Den gripne misstänks ha genomfört brottet i samråd med en annan person.

Dagens fråga

Har du ätit på någon restaurang med stjärna i Guide Michelin?

  • Nej (77%, 524 Röster)
  • Ja (23%, 160 Röster)

Antal röster: 684

Loading ... Loading ...