Förlust för TFF mot FC Roskilde

fotboll Trelleborgs FF förlorade säsongens andra träningsmatch mot danska FC Roskilde med 0-1 hemma på lördagen.

– Vi är aldrig nöjda när vi förlorar. Men här finns en hel del bra saker att ta med oss, sen så bara vi skruvar vidare på saker och ting – jobbar framåt. Förlora vill man ju aldrig, men ja, någon känsla av att grabbarna gör arbetet som vi begärt, men vi vill ha ännu mer och det kommer vi jobba för, resonerade TFF-tränaren Kristian Haynes påklubbens hemsida efter matchen.
Matchens enda mål kom i den 54:e minuten efter att hemmaförsvaret inte hunnit med riktigt i förflyttning vid en spelvändning.
Roskilde tog sig fram på hemmalagets högersida, skickade in bollen i straffområdet och efter en räddning av Isak Jönsson kunde gästerna göra mål.
– Det blir två helt olika halvlekar idag. Jag tycker att vi får svar i vår defensiva struktur och form som vi väljer att jobba i. De har mycket boll och vi var förberedda på det. Så länge de har 95 procent på egen planhalva så är det inget problem för oss. Det visar att då att det krävs en bra skicklighet för dem att såra oss, sa Kristian Haynes.

TFF-laget: Hampus Nilsson – Fritiof Björkén, Isak Jönsson, Anton Tideman, Totte Holmqvist – Erik Andersson, Christian Thobo Køhler, Haris Brkic, Mattias Håkansson – Fatawu Safiu, Salif Camara Jönsson.
Avbytare: Merlin Nuhanovic, Jakob Glasberg, André Reinholdsson, Henrik Johansson, Oscar Johansson, Anton Reuterskiöld, Erik Rasmusson, Jacob Christiansen, Kasper Harletun. (SkD)

Sportresultat

Sport i dag