Signalfel försenar tågtrafiken

Malmö Det är förseningar i tågtrafiken under torsdagsmorgonen på grund av ett signalfel på Malmö Central.

Det finns i nuläget ingen prognos från Trafikverket när tågen åter kan börja köra som normalt.

Stationer där tågtrafiken kan påverkas:
Helsingborg, Landskrona, Burlöv, Dösjebro, Glumslöv, Gunnesbo, Ramlösa, Hyllie, Hjärup, Häljarp, Kävlinge, Lund, Malmö, Rydebäck, Svågertorp, Triangeln, V. Ingelstad, Åkarp, Ö. Grevie, Trelleborg, Falkenberg, Anneberg, Barkåkra, Båstad, Förslöv, Halmstad, Kattarp, Kungsbacka, Hede, Kållered, Laholm, Lindome, Liseberg, Mölndal, Maria, Varberg, Åsa, Ängelholm, Ödåkra, Göteborg, Kalmar, Hässleholm, Alvesta, Ballingslöv, Diö, Eslöv, Emmaboda, Gemla, Hästveda, Hovmantorp, Höör, Killeberg, Lessebo, Nybro, Osby, Smedby, Stehag, Stångby, Sösdala, Trekanten, Tjörnarp, Vislanda, Växjö, Älmhult, Örtofta, Örsjö, Kristianstad, Vinslöv och Önnestad.

Dagens fråga

Kommer du att äta någon semla i dag?

Loading ... Loading ...