Bröt sig in i två skolor

SKANÖR

Både Tångvallaskolan och Skanör-Falsterbo Montessoriskola har utsatts för inbrott och skadegörelse den gångna helgen.
Först tog sig gärningsmännen in i Tångvallaskolan någon gång mellan den 31 januari och 1 februari. Fyra rutor till matsalen hade fått ytterrutan krossad. Man hade under natten också tagit sig in i lokalerna och där stulit en brandsläckare. Dörren till ett utrymme i gymnastiksalen hade med hjälp av en kil ställts öppen och där tog man brandsläckaren.
Denna användes senare för att krossa en ruta till matsalen i Skanör-Falsterbo Montessoriskola där man tog sig in någon gång mellan den 1 och 2 februari. Brandsläckaren från Tångvallaskolan hittades i matsalen där. Den hade gärningsmännen kastat in genom en av fönsterrutorna för att ta sig in i lokalerna.

Dagens fråga

Har du ätit på någon restaurang med stjärna i Guide Michelin?

  • Nej (77%, 524 Röster)
  • Ja (23%, 160 Röster)

Antal röster: 684

Loading ... Loading ...