Storbråk vid Gunnesbo – 50-åring knivskuren

Lund Under natten till tisdagen larmades polisen om ett pågående bråk utomhus där ett stort antal personer var inblandade.

När Lundapolisen summerar nattens händelse på Gunnesbovägen kan man konstatera att det är en rörig händelse, som kommer att ta tid att utreda.

– Enligt vad vi har fått fram hittills handlar det om ett familjerelaterat bråk. Vi har hittills fått in fem polisanmälningar och har flera misstänkta, säger kommunpolis Joakim Nyberg.

Det var strax efter midnatt som flera uppringare kontaktade polisen om ett bråk utomhus där 15 till 20 personer uppgavs vara inblandade. Flera polispatruller skickades till Gunnesbovägen för närmare kontroll.

När polisen anländer anträffas en skadad man och ambulans budas till platsen. Den skadade mannen är i 50-årsåldern och ska ha blivit knivskuren. Han förs med ambulans till sjukhus.

Här har en anmälan om grov misshandel upprättats. Det finns en misstänkt person i 45-årsåldern som ännu ej har förhörts.

– En polispatrull följde också efter en personbil som körde från platsen när de kom och pratade med personerna i bilen om bråket.

Under natten anträffades ytterligare flera skadade personer i olika åldrar, som har skador i ansiktet, bland annat på näsan. Ingen ska dock ha behövt att åka till sjukhus. I ett av misshandelsfallen finns två misstänkta, en man i 50-årsåldern och en man som är cirka 25 år.

– Det här ärendet kommer att ta tid att utreda eftersom det är så många inblandade. Ett tiotal personer ingår i anmälningarna. Under förhören kommer det också att behövas tolk, berättar Joakim Nyberg.

Samtliga tio som tros har varit med under bråket är bosatta i Lunds kommun.

Senaste nytt omLund

Dagens fråga

Är det rätt att företag i välfärdssektorn tar ut vinst?

Loading ... Loading ...