Ann-Louise Hanson gör musikal i höst. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Mörck och Hanson i Funny Girl

Det blir bland andra Marianne Mörck och Ann-Louise Hanson som ansluter sig till Funny Girl-gänget i höst. Höstens stora musikalsatsning på Malmö opera är den klassiska Funny Girl där Sanna Nielsen gör huvudrollen som den amerikanska skådespelaren, dansaren och komikern Fanny Brice. En roll som blev Barbra Streisands stora genombrott i filmatiseringen från 1968.
På måndagen presenterades den övriga enseblen där vi ser Marianne Mörck som Mrs Brice, Ann-Louise Hanson som Mrs Strakosch, Alexander Lycke som Nick Arnstein och Johan Rabaeus som Florenz Ziegfeld. Regisserar gör Ronny Danielsson och för kostym ansvarar Camilla Thulin.
Funny Girl har premiär på Malmö opera den 4 september och biljetter släpps den 31 mars.