Polis och kriminaltekniker på plats vid Lundåkrabukten utanför Landskrona där en en död person flutit iland på lördagsförmiddagen. Fyndplatsen har spärrats av och undersöks av kriminaltekniker. Foto: Johan Nilsson / TT /

Försvunnen kvinna hittad död

Landskrona Den 43-åriga norska kvinna, som försvann i Landskrona under juldagen, har hittats död.

Polisen hittade en kropp som flutit i land i Lundåkrabukten, söder om Landskrona, under helgen och nu går kvinnans målsägarbiträde Jon Anders Halse ut i Verdens Gang och bekräftar att det rör sig om 43-åringen. Senare under dagen bekräftade även polisen att det rör sig om kvinnan.

Kvinnan jobbade till vardags på en oljeplattform i Norge, men var i Landskrona för att fira jul med sin pojkvän. Det var också på väg hem från en krogkväll under juldagarna som hon försvann i hamnar i Landskrona. Pojkvännen har sedan tidigare utfäst en belöning för den som hjälper till att reda upp fallet.

Läs mer:

Dagens fråga

Är det rätt att företag i välfärdssektorn tar ut vinst?

Loading ... Loading ...