VD Boris.

Medarbetare får dela på tretton miljoner kronor

Ullared Den pressade detaljhandelsbranschen märks inte av på köpcentret Gekås Ullared där försäljningen under januari månad ”slår alla tiders rekord”.

– I genomsnitt har vi en försäljningsökning på 15 procent jämfört med januari förra året. Håller det i sig hela månaden blir det en försäljning kring 210 miljoner kronor, säger vd Boris Lennerhov i ett pressmeddelande.
Som om framgångarna under januari månad inte vore nog gick dessutom 2019 års försäljning väldigt bra. Totalbeloppet landade på 5,6 miljarder kronor, vilket är en ökning med 4 procent – eller 225 miljoner kronor – från föregående år.

I spåren av den starka utvecklingen för köpcentret har ledningen beslutat att ge sina 1 800 anställda en ordentlig bonus på januarilönen. Allt som allt får medarbetarna dela på 13 miljoner kronor.
– Det är väldigt glädjande att kunna premiera medarbetarnas insatser i form av bonus. När Gekås går bra ska det också märkas för alla som gör jobbet och ser till att vi kan fortsätta vara framgångsrika, kungör Boris Lennerhov.

Dagens fråga

Är du rädd för att åka utomlands på grund av Coronaviruset?

Loading ... Loading ...