Avvaktade och blev påkörd

höör

Kvinnan hade besökt Frosta Center och gick tillbaka till sin bil på parkeringen. När hon skulle backa ut observerade hon en bil som körande in på parkeringen och som hon tänkte släppa förbi. Kvinnan stannade därför sin bil en liten bit utanför parkeringsfickan. Då blev hon istället påkörd av en bil som kom körande från andra sidan. En bil som kvinnan inte hade sett. Bilen som körde på henne var en vit caddyliknande skåpbil. Efter krocken körde föraren till skåpbilen från platsen utan att identifiera sig. Kvinnan som blev påkörd kände sig chockad men gick sedan ut och tittade på sin bil och såg då att bilen var repad och att hon fått en buckla på bakre kofångaren.
Smitningen inträffade i torsdags klockan 14.25 på eftermiddagen.

Dagens fråga

Är det rätt att företag i välfärdssektorn tar ut vinst?

Loading ... Loading ...