Alsenfelt åter med i truppen

ishockey Femte raka bortamatchen, kanske också den svåraste, väntar på lördagen för Redhawks när Frölunda väntar.
Inför den matchen är Oscar Alsenfelt tillbaka i truppen.

– Han kommer att vara med på kvällens träning (fredag) och sedan bestämmer vi vem som ska stå mot Frölunda, förklarar Redhawkstränaren Peter Andersson.
I segermatchen mot Osharshamn stod Lars Volden i Malmömålet och gjorde en utmärkt insats, så på målvaktssidan ser det bra ut för rödhökarna.

– Volden visade att han är en bra SHL-målvakt.
Segern mot Oskarshamn var Redhawks andra under den fem matcher långa bortaturnén på grund av handbollens EM i Malmö arena.
– En skön och viktig seger. Jag är jätteglad och nöjd med spelet efter den första perioden. Vi gjorde 40 riktigt bra minuter, berömmer Peter Andersson.
Efter matchen väntade bussresa till Jönköping och sedan, udn er fredagen, vidare transport till Göteborg. Tidigare inbördes matcher mellan lagen den här säsongen, båda i Malmö, har slutat med en seger och en förlust.

– Det brukar vara tuffa matcher och det gäller att vara med i starten. Frölunda är bra, men det är en härlig utmaning och jag har en bra känsla. Vi har bra energi i truppen och jag är optimistisk. Jag tror att vi kommer att göra en bra match.
Efter dusten mot Frölunda vänder Redhawks hemåt för tre raka hemmamatcher, mot Brynäs, Skellefteå och Luleå.
Matchen sänds på C More och matchstart är klockan 15.15.

Sportresultat

Sport i dag