Bilist svårt misshandlad av stort gäng

Kristianstad En man blev angripen av flera beväpnade personer under tisdagskvällen vid Gamlegården. Mannen, som fick stickskador, tvingades söka vård på akuten i Kristianstad. Gänget slog även sönder mannens bil.

Det var flera personer som ringde till polisen och berättade om ett 20-tal ungdomar som kastade föremål mot en stillastående personbil på Ingelstadsgatan. Polis åkte till adressen för kontroll och när patrullerna anlände till platsen anträffade de en sönderslagen personbil och fick vittnesuppgift om att gärningsmännen hade lämnat området till fots.

Under tiden som polis arbetar på platsen inkommer uppgift till regionledningscentralen om att en man med stickskador sökt vård på akutmottagningen i Kristianstad. Det visar sig att den skadade mannen har koppling till händelsen på Ingelstadsgatan.

Den skadade mannen har intill sin bil blivit angripen av ett flertal personer som var beväpnade med olika tillhyggen. Han har därefter fått skjuts till sjukhuset för att söka vård för sina skador.

Ett större område på Ingelstadsgatan är under kvällen avspärrat och kriminaltekniker är på väg dit.

Polisen upprättar en anmälan om grov misshandel.

Anmälan kom in 18.26.

Dagens fråga

Brukar du låna böcker på bibliotek?

Loading ... Loading ...