Konstantin Komarek. Foto: Andreas Hillergren/TT/ARKIV

Komarek lämnar Redhawks

ISHOCKEY Den österrikiske forwarden Konstantin Komarek lämnar Redhawks med omedelbar verkan.

Komarek, som återvände till klubben inför säsongen 2018-19, fortsätter karriären på annat håll. Bortamatchen mot Växjö blev den sista i Redhawksdressen för centern, som väljer att bryta sitt avtal i förtid.
– Jag är tacksam för de åren jag fått i klubben och vill verkligen ta tillfället i akt att tacka alla fans samt mina ledare och lagkamrater. Jag har haft en fin tid och kommer alltid att ha starka kopplingar till Malmö, säger Konstantin Komarek själv i en kommentar i ett pressmeddelande från Redhawks.
– Vi vill tacka ”Kosta” för hans tid och insatser i Redhawksdressen och önskar honom ett stort lycka till i den fortsatta karriären, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård. (SkD)

Sportresultat

Sport i dag