Vansinnesfärd slutade i ett träd

VELLINGE En 22-åring från Malmö misstänks för en vansinnesfärd längs E6 som slutade i ett träd vid hållplatsen Vellinge ängar, precis där flera personer stod och väntade på bussen.

Det var på tisdagen klockan 14.50 som en bilföraren i mycket hög hastighet körde kryssade mellan körfält på E6 från Malmö. En rad vittnen larmade polis om vansinnesfärden och från Tygelsjö i södergående riktning tog polisen upp jakten på bilen.

Polispatrullen tappade bilen för en stund men upptäckte den snart i anslutning till Vellinge ängar där mannen kolliderat med ett träd. Detta precis vid hållplatsen där flera personer stod och väntade på bussen.

När polisen stannade hade mannen redan försvunnit från det havererade fordonet. Men vittnen kunde snabbt dirigera polisen mot den närliggande vårdcentralen där han sökte vård för en sårskada i huvudet.
Ambulans tillkallades och förde honom till sjukhuset med oklara skador.

Mannen, en 22-åring från Malmö som är dömd och misstänkt för en lång rad brott sedan tidigare, är nu misstänkt för grov vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning samt smitning från trafikolycksplats. Han är även misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott för eget bruk.

Dagens fråga

Öppnar du ytterdörren för okända?

  • Nej (78%, 613 Röster)
  • Ja (22%, 171 Röster)

Antal röster: 784

Loading ... Loading ...