Favoritbetonat på Jägersro

TRAV Burning Man gjorde en stark comeback på Jägersro och Halmstadhästen visade att han är mogen för V75.

Petri Puros pampige sexåring svarade för en stark insats i sitt första lopp på drygt två månader. Burning Man övertog ledningen när andrahandsfavoriten Barolo D.K. slängde sig i galopp sedan Flemming Jensen både fått punktering och problem med sulkyn.
– Det var lugnt när vi kom till ledningen. Burning Man har ett jäkla driv i steget och han är stark, säger den nöjde segerkusken Peter Ingves om loppet.
Får bara Burning Man hålla sig hel, så har han fina pengar att hämta framöver. Det här är en travare som har kapacitet att ta sig långt upp i klasserna i V75.
Flemming Jensen kom till Jägersro med fyra hästar ända från Jylland, men han hade det motigt till en början. Men till slut kunde dansken i alla fall åka hem över Öresundsbron med ett förstapris sedan formstarke Beautiful Kiss krossat allt och alla i V64-avslutningen.
Det var favoritbetonat på V64-spelet överlag. Både Global Takeover (Adrian Kolgjini) och Make More Cider (Johan Untersteiner) fick bestämma i ledningen och vann säkert, medan Dario Sotto (Ken Ecce) fick sträcka ut på ett rejält sätt för att vinna sitt lopp.
En enda skräll blev det när Stefan Persson ledde hela vägen med den amatörtränade 16-taggaren Aha, och såg till att utdelningen klev över tusenlappen för sex rätt. 1 115 kronor betalande den rätta raden.
Nästa onsdag väntar det V86 Xpress på Jägersro saxat med Solvalla.

Sportresultat

Sport i dag