MFF presenterar ny assisterande tränare

Malmö FF meddelade under måndagen att Remy Reijnierse blir ny assisterande tränare i herrlaget.

Remy Reijnierse skriver på ett kontrakt som löper fram till 2022.

– Jag blev väldigt glad när jag fick frågan om att komma hit. Malmö FF är en storklubb i Sverige och ett ansett namn i Europa, både idag och historiskt sett. De spelade Europacupfinal på den tiden det fortfarande hette så och jag minns även en match på 80-talet mot Ajax där Dennis Bergkamp gjorde Europadebut, säger han i ett pressmeddelande.

Remy Reijnierse har tidigare varit assisterande tränare i VFB Stuttgart och Sheffield Wednesday FC.

– I Remy får vi en allsidig och kompetent ledare som är duktig på att utveckla spelare. Han har en gedigen meritlista efter att ha arbetat i olika befattningar i fotbollsländer som Holland, England och Tyskland. Han har varit på hög nivå både inom senior- och ungdomsfotboll och har dessutom mångårig erfarenhet av att leda utbildningar i Nederländerna, säger Daniel Andersson, sportchef i ett pressmeddelande.

Remy Reijnierse ansluter till laget omedelbart och kommer att delta i kvällens träningspremiär.

 

Sportresultat

Sport i dag