Foto: TT/Arkiv
Foto: TT/Arkiv
Foto: TT/Arkiv
Foto: TT/Arkiv
Foto: TT/Arkiv

20-åring livshotande skadad efter knivattack

Kristianstad En man i 20-årsåldern vårdas för livshotande skador efter att ha blivit utsatt för en knivattack under natten till söndagen. Drygt två timmar senare kom ytterligare en man in till sjukhuset med knivskador.

Det var vid halv fyra-tiden som en man med stickskador kom in till akutmottagningen på Centralsjukhuset i Kristianstad. Mannen fick hjälp in med ett fordon till sjukhuset.

– Det är oklart var någonstans som händelsen inträffat, säger Patric Fors, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

Mannen, som är i 20-årsåldern, bedöms ha livshotande skador, enligt Region Skånes pressjour.

Polisen har inlett en förundersökning och händelsen utreds som misstänkt mordförsök.

Vid sex-tiden kom ytterligare en man med stickskador in till akutmottagningen på Centralsjukhuset i Kristianstad. Mannen är i 30-årsåldern och hans skadeläge är inledningsvis okänt.

Polis är på plats vid sjukhuset och arbetar med att utreda vad det är som har hänt mannen.

Polisen säger att man kommer att undersöka om det kan finnas något samband mellan de båda händelserna då de inträffat inom loppet av drygt två timmar.

– Vi kommer att utreda de båda ärendena oberoende av varandra. Men vi tittar även på om det kan finnas en koppling eftersom det är inom så nära tid. Just nu försöker vi fastställa de båda brottsplatserna, säger Patric Fors.

Det finns på söndagsmorgonen ingen misstänkt eller gripen.

Dagens fråga

Gick rätt bidrag vidare till final från fjärde Mello-deltävlingen?

Loading ... Loading ...