Drog ung kvinna i håret

HÖRBY

Ett man och en kvinna i 18-årsåldern hamnade i bråk på Gamla torg den 4 januari. Mannen drog kvinnan i håret och slog henne i ansiktet och uttalade nedsättande kommentarer. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel och förolämpning. Klippte upp stängslet
HÖRBY. Någon klippte upp stängslet till ett företag på Filaregatan i Hörby natten mot den 8 januari. Händelsen har polisanmälts och rubriceras som försök till stöld genom inbrott. Det mesta tyder på att tjuvarna lämnade platsen tomhänta, enligt polisen. En liknande händelse inträffade på Råbyvägen den 6 januari. Även där var det någon som tog sig in på ett inhägnat område tillhörande ett företag. Men inget ska ha stulits.

Dagens fråga

Har du märkt av att det finns fler poliser i Malmö denna veckan?

  • Nej (87%, 311 Röster)
  • Ja (13%, 48 Röster)

Antal röster: 359

Loading ... Loading ...