Kvinna lurad på valpköp

SVEDALA

En kvinna i 35-årsåldern från Svedala nappade på en annons på Blocket där en valp annonserades ut för försäljning. Hon ska ha kontaktat säljaren och därefter betalt in 2 000 kronor till. Men sedan hände ingenting.
Kvinnan uppger till polisen att hon började ana oråd och kollade hon upp annonsen. Då visade det sig att säljaren ska ha använt sig av en annan persons namn samt även falska foton på valpen som uppges vara plockade från en annan hemsida.
När köparen konfronterade säljaren med vad hon upptäckt ska hon ha möts av flera aggressiva sms.
Enligt polisanmälan som till slut gjordes i onsdags ska den falska valpsäljaren vara en Svedala kvinna i 30-årsåldern som nu är misstänkt för annons- respektive identitetsbedrägeri.

Dagens fråga

Har du en smarttelefon?

Loading ... Loading ...